Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Gespot bij de binnenkijkers: zwarte lampen

geschreven door julia_

Gespot bij de binnenkijkers: zwarte lampen

Wanneer wij van de redactie door de binnenkijkers scrollen, vallen er altijd wel dingen op. Er zijn altijd accessoires of meubels die we op veel foto's zien terugkomen. Wat mij de afgelopen periode opviel waren zwarte lampen. Vloerlampen, hanglampen, wandlampen, mat, glanzend, allerlei soorten zag ik voorbijkomen. Zwarte lampen geven je interieur een stijlvolle touch. Ben je nog op zoek naar een lamp? Kijk dan zeker hieronder!

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: machs

Zwarte lampen passen eigenlijk wel bij iedere interieurstijl. Vooral als je voor een moderne lamp kiest. Ga je voor een lamp in een uitgesproken stijl zoals bijvoorbeeld de industriële stijl? Dit kan een verrassende toevoeging aan je interieur zijn wanneer deze een totaal andere stijl heeft dan de rest van je interieur. Bijvoorbeeld wanneer je een industriële lamp toevoegt aan een Scandinavisch interieur.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: joyceselina

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: interieur_huisjekant

Heb je geen ruimte meer om een vloerlamp neer te zetten? Een goed alternatief is om te gaan voor een wandlamp. Deze is ideaal wanneer je op de bank wilt lezen. Je kunt hem precies richten op de plek waar jij licht nodig hebt. Kijk wel eerst naar wat er al aan je muur hangt. Als je een muur vol met lijsten hebt, kan het erg rommelig zijn om hier ook nog een lamp te bevestigen.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: fenjainterieur

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: kruidje2

Aan de ene kant zien we hele ranke lampen, en aan de andere kant juist enorme exemplaren. Kies een lamp die het beste in jouw interieur past. Als je bijvoorbeeld een kleine ruimte hebt, is het niet handig om daar ook nog een joekel van een lamp in de zetten. Heb je juist ruimte in overvloed? Dan mogen je accessoires en meubels best een slag groter zijn dan gemiddeld. De lamp op de foto hieronder is best groot, maar past goed in het interieur.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: wonenopdrieentwintig

Zie ook:
-12x unieke lampen die een statement maken
-Dit zijn de drie grootste lampentrends van het moment
-Zo zorg je voor goede verlichting in huis