Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Groots effect: vervang de kranen in huis

geschreven door Lynn
Groots effect: vervang de kranen in huis

Je zou denken dat het niet zo belangrijk is maar een stijlvolle kraan kan je interieur maken. Wat dacht je van een matzwarte of bronzen kraan in jouw keuken of badkamer? Het geeft gelijk een chique gevoel en op deze manier kunnen jouw keuken en badkamer nog een tijdje mee. Daarnaast kun je eindelijk doei zeggen tegen die eeuwig lekkende kraan. Maak de kranen in huis eens in de zoveel tijd goed schoon. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

De juiste kraan

Als je dan toch bezig bent kun je gelijk kijken of de nieuwe kraan aan al jouw wensen voldoet. Heb je graag een spoelkraan, een kraan die je kunt draaien of voor in de keuken een Quooker? Daarna kun je gaan beslissen voor welke kleur je wilt gaan. Dit is namelijk de basis voor de nieuwe look. Matzwart geeft een stoere look, goud en koper straalt hotelchique uit en chroom is stijlvol en tijdloos. Je zult je verbazen wat een nieuwe kraan kan doen met de sfeer!

keukenkraan-matzwart-quookerBron: Maartje-rosalie via HomeDeco Binnenkijken




 

Luxe hygiëne

Wat kunnen we blij worden als de handzeep weer in de aanbieding is. We slaan gelijk veel in en zetten deze snel in onze keuken en badkamer. Wanneer je de kraan gaat vervangen is die zeeppomp ook toe aan een nieuw huisje. Je kunt kiezen voor een ingebouwde zeeppomp of een staande die matcht met de nieuwe kraan. Naast dat het stijlvol is geeft het de ruimte ook meer rust en eenheid.

badkamer-kraan-chroom-landelijkBron: Landlevenjudith via HomeDeco Binnenkijken




 

Simpel schoon

Om de kraan te laten blinken maak je deze schoon met een zacht reinigingsmiddel zoals groene zeep. Voorkom kalkaanslag door de kraan en douchekop regelmatig droog te maken met een zachte doek. Krijg je toch last van kalkaanslag? Vervelend, maar dit is makkelijk te verhelpen. Gebruik een zacht reinigingsmiddel op basis van citroenzuur, dit voorkomt beschadiging op de kraan. Heb je toch een krasje op je zwarte keukenkraan gekregen? No worries! Gebruik een permanente zwarte stift om dit ongemerkt weg te werken.

keukenkraan-simpel-chroomBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Nieuwe look

Om nog meer eenheid te creëren maak je gebruik van accessoires in dezelfde kleur als de nieuwe kraan. Een paar frisse planten of een nieuwe badmat kan al een wereld van verschil maken. Na een heerlijke zomervakantie krijg je misschien alweer wat schoonmaakkriebels. Trakteer jezelf op een paar nieuwe schoonmaak items om dit klusje nog leuker te maken!

badkamer-kraan-goudBron: Charisathome via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Zo kun je het beste jouw mat zwarte keuken schoonmaken
- Deze items heb je nodig voor een stijlvolle badkamer
- 5 manieren om jouw keuken een upgrade te geven

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...