Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

Herfstdecoratie voor in huis

geschreven door Lynn
Herfstdecoratie voor in huis

Doe je ogen dicht en waan je in de knusse herfstwereld. De regen tikt zachtjes op de ramen, je zit met een grote mok onder een dekentje op de bank. De vlammen van de geurkaars dansen vrolijk heen en weer en buiten is het een sprookje aan herfst kleuren. Oh we love september. Niks is zo fijn dan na een drukke en hete zomer weer even te cocoonen in je eigen huis. In deze blog inspireren wij je om jouw huis in herfstsferen te hullen!

Middelpunt op tafel

De eet- of salontafel is vaak het middelpunt van de kamer. Waar je hier in de lente een verse bos bloemen neerzet, is het nu tijd voor een herfstcenterpiece. Gebruik bijvoorbeeld een dienblad die je volledig in herfstsferen decoreert. Zet hier een bos (droog)bloemen in warme kleuren op, geurkaarsen, blaadjes en pompoenen. Dit ziet er heel gezellig uit, ook wanneer je geen gasten ontvangt.

eetkamer-boeket-herfstBron: Petra106 via HomeDeco Binnenkijken




 

herfstdecoratie-dienbladBron: Maaike036 via HomeDeco Binnenkijken

Pompoenen

Je hebt ze in alle soorten maten en materialen; de pompoen. Een echte must aan decoratie voor in de herfst als je het mij vraagt. Je kunt zowel echte- als kunstpompoenen met elkaar gaan combineren. Zet er bijvoorbeeld eens een op een voetstuk of in een stolp. Maak een knus hoekje met de pompoen als eyecatcher en houten paddenstoelen, kastanjes en een kaars als extraatje.

herfststukje-pompoenBron: Leonie87 via HomeDeco Binnenkijken




 

fluffy-pompoenen-diyBron: Mariscasa via HomeDeco Binnenkijken

Decoreer op plankjes

In de keuken of de hal is het superleuk om de plankjes te decoreren. Een slinger van herfstbladeren, oranje lampionnetjes en een paar kleine pompoenen hier en daar. Stal je mooiste herfst servies uit en draadverlichting maakt de sfeer helemaal af.

herfst-dienblad-theeBron: Svitlana

Geurkaarsen

De dansende vlammen en heerlijke aroma’s die uit deze geurkaarsen komen zijn niet te missen dit najaar. Een kaars brengt zoveel gezelligheid en sfeer met zich mee. Zorg er wel voor dat er maar 1 geur in elke kamer is, anders kunnen de geuren gaan overheersen. Maak daarom gebruik van verschillende kaarsen; waxinelichtjes, dinerkaarsen, stompkaarsen zonder geur en natuurlijk een geurkaars in elke kamer.

geurkaars-dinerkaarsBron: Aimezing via HomeDeco Binnenkijken




 

Zachte materialen

De zachte plaids en sierkussens kunnen weer uit de kast gehaald worden. Helemaal met de stijgende gasprijzen kun je beter onder een zachte deken gaan zitten voordat je gelijk naar de verwarming grijpt. Er zijn veel plaids die zowel warmte geven als dat ze er mooi uitzien. Wanneer je ze niet gebruikt drapeer je ze over de bank of leg ze op een houten ladder tegen de muur!

plaid-trap-slaapkamerBron: Livingstories via HomeDeco Binnenkijken




 

wollen-plaid-hangstoelBron: Wolletjebol via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- De interieurtrends voor herfst/ winter 2022
- 4 belangrijke interieur investeringen voor dit najaar
- Handige tuin opberger voor de herfst

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...