Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

De interieurtrends voor herfst/ winter 2022

geschreven door Lynn
De interieurtrends voor herfst/ winter 2022

Nu het najaar er weer aankomt zijn we klaar voor een paar nieuwe interieurtrends. We gaan dit najaar veel gezelligheid beleven met bijzondere trends. Denk aan natuurlijke materialen, warme bruintinten en veel aandacht voor detail. Ben jij benieuwt wat de interieurtrends voor de herfst en winter van 2022 zijn? In deze blog hebben wij de belangrijkste trends op een rij gezet.

Houdt onze blogs in de gaten voor nog meer trends voor het najaar!

Trend 1: Modern rustic trend

In deze trend brengen we het strakke, minimalistische gevoel dat een modern interieur ons geeft, samen met het rustige en knusse van de landelijke stijl. Deze trend brengt dan ook rust en natuurlijkheid in ons interieur. We maken veel gebruik van natuurlijke materialen, matte kleuren en rauwe muren. Behang met structuur is een must en tegels op de muren en vloeren zijn weer terug van weggeweest. Om het geheel warmte te geven gebruik je textiel met grove texturen zoals een grof wollen plaid of een vloerkleed met structuur.

keuken-modern-rusticBron: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken




 

woonkamer-modern-rusicBron: Woonboerderij_1947 via HomeDeco Binnenkijken

Trend 2: Bruin is een trendkleur

Hoewel bruin in de zomer al terugkwam in de vorm van de warme terracottakleur, hoeven de bruintinten in de winter nog niet de zolder op! Bruin brengt rust, basis en structuur en geeft je het gevoel van een warme veilige haven. Combineer deze kleur met natuurlijke materialen zoals hout, marmer, steen en keramiek. Daarnaast zal de kleur bruin ook in textiel veel terugkomen dit najaar.

woonkamer-bruin-velvet-bankBron: Dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken




 

bruin-moderne-slaapkamerBron: Woonboerderij_1947 via HomeDeco Binnenkijken

Trend 3: Arts & crafts

In de herfst en winter gaan we veel interieuritems zien waar het draait om vakmanschap en aandacht voor detail. Denk aan sierkussens in de meest uitbundige prints gecombineerd met een strakke fauteuil waar veel aandacht voor detail inzit. Of wat dacht je van een statement behang aan de muur? Deze trend is ook mooi te combineren samen met de modern rustic trend.

okergeel-behang-leavesBron: Onszelf via HomeDeco Binnenkijken




 

fauteuil-sierkussen-printBron: Dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken

Trend 4: Optimistische kleuren

Waar het najaar in Nederland vaak grijs en grauw is, laten we in huis juist de zon schijnen. Optimistische kleuren zoals geel en oranje worden dit najaar een echte trend. We gaan dit vooral terugzien in accessoires. We zien vrolijke vazen en kaarsen maar ook sierkussens en beddengoed met een vleugje geel. Van deze trend word je gegarandeerd blij!

okergeel-verf-plaid-woonkamerBron: Brittdor via HomeDeco Binnenkijken




 

slaapkamer-hotel-chique-geelBron: Carla58 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Trendkleur: la la lila
- Trending: de grandmillennial woonstijl
- Deze interieurtrend mag je niet missen in 2022!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...