Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Trending: de grandmillennial woonstijl

geschreven door Lynn
Trending: de grandmillennial woonstijl

Als je te horen krijgt dat je huis op die van een oma lijkt, zullen de meeste dit niet opvatten als een compliment. Maar deze nieuwe grandmillennial stijl zal de harten van vintage lovers sneller laten kloppen. Een nostalgisch interieur vol met bloemetjesbehang, een retro kastje gestijld met prachtig geplooide lampenkappen.

Millennials

Nieuwe traditionalisten creëren een frisse, modernere stijl die het verleden eert. Sommige zullen deze stijl als oubollig of oma-achtig zien, maar de echte designliefhebbers zien het beste van alles. Deze trend is al eerder in de modewereld gezien toen Gucci beroemd werd met de granny chic trend. Nu halen jonge millennials de granny stijl terug naar de interieur wereld.

vintage-woonkamer-groenBron: Marjoleins_secondhand_interior via HomeDeco Binnenkijken




 

Eclectisch

We zien op dit moment veel strakke huizen met witte muren en vol designeritems. Dit kan voor sommigen van ons veel te koud aanvoelen. Door de grandmillennial stijl is dit verleden tijd. Het interieur mag hier juist sfeervol aanvoelen, met victoriaanse meubels en eclectische items. Alsof je het huis van je grootouders binnenloopt, maar dan in een compleet nieuw jasje.

vintage-clean-woonkamerBron: Jodi via HomeDeco Binnenkijken




 

Terug in de tijd

Stijl deze trend in je eigen huis door gebruik te maken van veel retro items. Dit kun je zo uitbundig of ingetogen toepassen als je zelf fijn vindt. Combineer een victoriaanse servieskast met eenzelfde soort bijzettafel en een retro groene bank. Of ga voor een bloemetjesbehang en moderne zitmeubels. Stijl deze items weer af met retro kussentjes of een gehaakte plaid.

bombatisch-vintage-interieurBron: Mindyschroor via HomeDeco Binnenkijken




 

Haalbaar

Deze nieuwe trend is erg haalbaar als je krap in budget zit. Omdat de victoriaanse en klassieke stijl geen deel hebben uitgemaakt van trending designbewegingen, zijn de retro items vaak een mooie deal. Combineer nieuw met oud om jouw huis echt in een ‘nieuw’ jasje te wikkelen. Struin de kringloopwinkels af voor een paar mooie klassieke items of ga bij je oma op bezoek!

vintage-servieskast-halBron: Bijmona via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- 3x Uitbundige woontrends
- Deze interieurtrend mag je niet missen in 2022!
- Dit zijn dé tuintrends van 2022

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...