Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Kerst

Inspiratie: 7x slaapkamers in kerstsfeer

geschreven door Julia
Inspiratie: 7x slaapkamers in kerstsfeer

Het is bijna kerst! Als je je slaapkamer nog wilt versieren voor de kerstdagen, is dit het moment want er is niet veel tijd meer. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon fijne plaatjes wilt bekijken om in de kerstsfeer te komen. In beide gevallen zit je goed. Ik ging op zoek naar zeven inspiratiebeelden van slaapkamers in kerstsfeer. Tijdens het zoeken viel het mij op dat er voornamelijk twee kleurenpaletten werden gebruikt. Welke dat zijn zie je hieronder!

Rode en groene accenten

Rood en groen zijn dé kleuren waar je het eerst aan denkt bij kerst. Voeg een aantal rode accenten toe aan je slaapkamer en het voelt meteen feestelijk. Of je nou helemaal uitpakt, of subtiele rode accenten toevoegt, je krijgt hoe dan ook een kerstsfeer. Groen kun je toevoegen door middel van een kerstboom, kerstkrans, losse dennentakken of beddengoed. Je kunt de basis van je slaapkamer wit houden en hier accenten aan toevoegen, of als je helemaal uit wilt pakken kun je bijvoorbeeld voor een dekbedovertrek met ruiten gaan.

slaapkamer in kerstsfeer Bron: sincerelymariedesigns

slaapkamer in kerstsfeer Bron: jodie

slaapkamer in kerstsfeers Bron: inspiredbycharm

slaapkamer in kerstsfeer Bron: belleamourdesigns

Wit, grijs en beige

Vind je groen en rood te heftig? Een goed alternatief is een neutraal kleurenpalet zoals op de foto's hieronder dat bestaat uit wit, grijs en beige. Met dit kleurenpalet waan je je in een sneeuwlandschap. Ga voor wit beddengoed en neutrale plaids en kussens. Voeg lampjes, een kerstboom of -krans toe en de kerstsfeer zit er helemaal in. Ook kun je denken aan accessoires met kerst-quotes erop, zoals op de tweede foto hieronder. Handig: als de kerst voorbij is hoef je alleen maar de boom of krans weg te halen en de rest kun je zo laten omdat het palet zo neutraal is.

slaapkamer in kerstsfeer Bron: lollyjane

slaapkamer in kerstsfeer Bron: Ladydecluttered

slaapkamer in kerstsfeer Bron: Mintyinspirations

Zie ook:
-Zo creëer je rust in je slaapkamer
-Tips en tricks voor een kleine slaapkamer
-Zo style je je slaapkamer deze winter

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...