Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Inspiratie: interieurs met een blauwe muur

Inspiratie: interieurs met een blauwe muur

Blauw, een kleur die nooit zal misstaan in een interieur. Babyblauw, grijsblauw of petrol, je kunt veel variëren met de kleur en daarom laat ik je de mooiste interieurs met een blauwe muur zien. Laat je inspireren en wie weet ga jij binnenkort ook aan de slag met een verfkwast! Maar voordat je de muur gaat verven is het misschien handig om een paar verftips van de experts door te nemen!

woonkamer blauw grijs
Bron: @akrehjemoginterior

We love it! Een glamorous interieur met roze en gouden accenten, door de grijsblauwe muur, komen de meubels en accessoires prachtig uit. Dit interieur bewijst ook dat roze niet meteen té vrouwelijk hoeft te zijn. Combineer oudroze meubels met neutrale kleuren als zwart, wit en grijs en je creëert een look die net uit een magazine komt!

Een lichtere variant van grijsblauw op de muur. Leuk speels idee om je muur net even wat unieker te maken: verf een deel en laat een deel wit. Naast dat het leuk staat, laat het de ruimte groter lijken, doordat een groter oppervlakte wit is en meer licht opvangt. Een paar leuke plantjes erbij et voilà!

woonkamer blauw grijs
Bron: La Maison d’Anna G

Houd jij meer van donkere, diepere kleuren? Deze klassiek donkerblauwe kleur is mooi gecombineerd met een lichte vloer en een witte deur, zodat de kleur op de muur eruit springt! Een grote poster met diezelfde blauwtinten zorgt voor een mooi geheel. Shop hier meer prints & posters.

werkkamer blauw grijs
Bron: Nyde

In plaats van maar één deel van de muur verven, kun je er ook voor kiezen om meerdere delen te verven. Gebruik dan wel blauwtinten die net genoeg van elkaar verschillen dat je het verschil goed ziet, maar ook blauwtinten die in dezelfde kleurgroep horen. Leuk voor op de werkkamer of babykamer!

woonkamer blauw grijs
Bron: My House Idea

Landelijke interieurs hebben vaak neutrale kleuren in plaats van uitgesproken kleuren als blauw. Als er wel kleur wordt toegepast, zie je dat het niet de overhand neemt in het interieur. Er wordt gebruik gemaakt van maximaal twee tinten, gecombineerd met veel hout en grijs.

Zie ook:

- Wegzwijmelen: 7x prachtige blauwe keukens
- 10x de populairste interieurs van Pinterest
- De meest gemaakte fouten bij het verven van de muur

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...