Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Inspiratie

Inspiratie: interieurs met witte muren

geschreven door Julia
Inspiratie: interieurs met witte muren

De laatste jaren zien we steeds meer interieurs waarbij een kleur is aangebracht op de muren. Een kleurtje op de wand is een simpele manier om je interieur meer aan te kleden, maar dit is niet noodzakelijk voor een aangekleed geheel. Wil jij je muren liever wit laten? In deze blog laat ik je een aantal interieurs zien met witte muren en geef ik je tips om deze te decoreren!

Statement wanddecoratie

Om een interieur met witte muren aan te kleden kun je ten eerste een statement accessoire ophangen. Een groot object 'breekt' een witte wand. Voor meer warmte kun je het beste een accessoire kiezen dat gemaakt is van natuurlijk materiaal. Een statement item is ook perfect voor als je wat meer kleur wilt toevoegen aan je interieur.

witte muurBron: By_iloon via HomeDeco Binnenkijken

De hoogte in

Naast het feit dat je iets aan de wand kunt ophangen om deze aan te kleden, kun je ook iets neerzetten dat de hoogte in gaat. Denk aan een grote plant, pampaspluimen of een opvallende vloerlamp. Kies een item dat niet al te smal is, anders heeft het weinig effect. Hieronder zie je hoeveel effect de pampaspluimen hebben!

witte muurBron: Soohme_ via HomeDeco Binnenkijken

Gallery wall

Een gallery wall is een populaire manier om een wand aan te kleden. Je kunt het zo neutraal of juist kleurrijk maken als je zelf wilt. Zoals je hieronder ziet kun je zelfs witte posters ophangen. Tip: geef je gallery wall iets extra's door er bijzondere accessoires tussen te hangen.

witte muurBron: Nikyaliezen via HomeDeco Binnenkijken

Wanddoek of -kleed

Wanddoeken en wandkleden zijn vaak erg groot en zijn daarom perfect om witte muren aan te kleden. Ze kunnen ook voor veel sfeer zorgen. Wandkleden kunnen zelfs de akoestiek in huis verbeteren. Eventueel kun je kleuren uit het wandkleed terug laten komen in de accessoires.

witte muurBron: Mariscasa via HomeDeco Binnenkijken

Hoge kast

Tot slot kun je een kast neerzetten tegen de witte muur. Het grootste effect bereik je met een kast die hoog en niet al te smal is. Het maakt niet uit of de kast glazen deuren heeft of houten of metalen deuren. Hieronder is een hangplant op de kast gezet. Dit zorg voor meer kleur en sfeer.

witte muurBron: Huisnummer19 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Zo maak je een zwart-wit interieur gezellig
-7 prachtige interieurs met een wit vloerkleed
-3x ideeën voor wanddecoratie uit onze Binnenkijkers

 
 
Accessoires

20x leuke decoratieve items om je interieur wat mee op te fleuren

geschreven door Maartje
20x leuke decoratieve items om je interieur wat mee op te fleuren

Je interieur net iets gezelliger of warmer maken kan op veel manieren. Hiervoor hoef je niet eens veel toe te voegen of geld uit te geven. Kleur, meer sfeer, warmte en een huiselijkere sfeer kun je geven aan je interieur door gebruik te maken van accessoires. Leg wat kussens op de bank, hang een ...

meer...