Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Inspiratie: tegels neerleggen op 5 verschillende manieren

geschreven door Charlotte
Inspiratie: tegels neerleggen op 5 verschillende manieren

Tegels is iets wat we al jaren terugzien in badkamers. Maar het is tegenwoordig niet meer de trend dat je de badkamers zo plaatst dat de badkamer een rustige uitstraling heeft. De patronen waarin je je badkamertegels kan neerleggen zijn veelzijdig. Van antiek en rustig tot druk en wild. Om jullie wat inspiratie te geven voor verschillende legpatronen heb ik 5x het effect van verschillende manieren om je tegels te plaatsen op een rijtje gezet.

1. Visgraatpatroon
Met tegels in visgraatpatroon creëer je een antieke uitstraling. Dit is in 2021 helemaal in! Als je de tegels zonder voeg plaatst versterk je de antieke uitstraling nog meer. Dit kan én op de wand én op de vloer geplaatst worden. Voor een nog mooiere look ga je voor tegels met een glanzende glazuurlaag.

badkamerBron: About_interiors via HomeDeco Binnenkijken

2. Halfsteensverband
Dit is een patroon die het meest voorkomt. Hierbij moet je een tegel een halve steen verplaatsen voor een prachtig effect. Voor het spannendste en origineelste effect kies je tegels in 4 verschillende kleuren.

badkamerBron: Bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken

3. Romaansverband
Dit is ook geen gebruikelijk verband. Niet veel mensen hebben dit, maar daarom ben jij dan extra origineel. Bij dit type verband kan je kiezen uit drie tot zes verschillende formaten tegels. Deze tegels worden allemaal in één vloer of muur geplaatst. Dit ziet er aan de ene kant heel willekeurig uit, maar ook kan het eruit zien als één geheel. Stap uit je comfortzone en kies voor deze manier van tegels leggen!

badkamerBron: Lottegraat via HomeDeco Binnenkijken

4. Blokverband
Door deze manier wordt jouw badkamer wat ruimtelijker. Dit verband zorgt er namelijk voor dat de badkamer breder en langer lijkt. Dit zorgt voor een hele strakke en moderne uitstraling en zorgt voor een mooi geheel.

badkamerBron: Marielle25 via HomeDeco Binnenkijken

5. Wildverband
Dit is een super creatieve en een ietwat drukke manier. Met deze manier heb je nooit rechte voeglijnen. Je creëert een heel speels effect met verschillende formaten stenen. Denk aan mozaïek of wat grotere stenen.

badkamerBron: Casamar via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Zo richt jij jouw iets wat kleine badkamer in
-Inspiratie: planten in de badkamer
-4x opvallende spiegels in de badkamer

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...