Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie: tuinen in bohemien stijl

geschreven door demi4

Inspiratie: tuinen in bohemien stijl

Eerder selecteerde ik al mooie industriële tuinen die ik gespot had via de Binnenkijkers. Dit keer nemen we een kijkje in de mooiste tuinen in bohemien stijl. Daarnaast geef ik je wat simpele tips om zo'n bohemien tuin ook thuis te creëren. Zo kun je meteen jouw favoriete musthaves shoppen, handig!

tuin bohemien stijl
Bron: wonenbydjo

tuin bohemien stijl
Bron: wonenbydjo

Boho wanddecoratie

Deze tuin van wonenbydjo is om jaloers van te worden! Het lijkt net een mini-woonkamer, maar dan buiten. Wil jij ook zo'n woonkamergevoel in je tuin creëren? Probeer dan eens om wanddecoratie toe te voegen, zoals een ketting of een rieten bord als hier!

tuin bohemien stijl
Bron: fenjainterieur

tuin bohemien stijl
Bron: fenjainterieur

tuin bohemien stijl
Bron: fenjainterieur

Natuurlijke materialen en neutrale kleuren

De tuin van fenjainterieur heeft veel meubels en items in natuurlijke materialen als hout, riet en bamboe. Combineer met bijvoorbeeld sierkussens in veel neutrale kleuren en je look is compleet! Daarnaast is een vloerkleed in de tuin ook een simpele manier om sfeer toe te voegen.

tuin bohemien stijl
Bron: marjoleinbouhuijzen

Loungebed Ibiza-stijl

Hoe leuk is dit loungebed in de tuin van marjoleinbouhuijzen?! Heb je nou minder ruimte in de tuin? Dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een bankje te stylen in dezelfde Ibiza-stijl als dit loungebed. Door het gebruik van plaids en kussens kom je al heel ver!

tuin bohemien stijl
Bron: sabinelamet

Statement lampionnen

Lampionnen in verschillende maten ophangen: we love it! Op deze manier creëer je niet alleen een tuin in boho-sferen, maar zorg je ook voor verlichting in de tuin. Dit wordt namelijk vaak vergeten en is juist zo belangrijk om die romantische zomeravonden compleet te maken.

tuin bohemien stijl
Bron: styledbymarit

Items van riet

Heb jij nou een iets kleinere tuin of een balkon? Ook jij kan een bohemien look creëren, door wat rieten items neer te zetten. Simpel en maakt toch je plekje buiten nét even wat leuker. Van plantenbakken tot windlichten en van bloempotten tot manden, genoeg items die je kan aanschaffen om net zo'n mooie look als styledbymarit samen te stellen.

Zie ook:

- 9 redenen waarom je meer planten moet aanschaffen
- Deze plant is enorm populair onder de plantenliefhebbers
- Met deze zomerse items hóef je helemaal niet op vakantie