Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Planten

Deze plant is enorm populair onder de plantenliefhebbers

geschreven door Demi
Deze plant is enorm populair onder de plantenliefhebbers

Na de populaire Pannenkoekenplant en de Bananenplant, maken we nu plaats voor de Scindapsus Pictus! Niet echt een makkelijke naam, maar wel een onwijs gezellig plantje! De plant is enorm populair onder de plantenliefhebbers en dat is om verschillende redenen. In deze blog leg ik je precies uit waarom! Lees snel mee.

1. Zo mooi

Natuurlijk is dit de voornaamste reden om de plant aan te schaffen: het is een prachtig plantje! Elke plant is natuurlijk anders, maar de meeste hebben een bijna zilvere gloed over de bladeren. De lichte vlekjes op de bladeren geven het plantje net even wat extra's

2. Een echte luchtzuiveraar!

De plant werkt luchtzuiverend, wat betekent dat hij extra zuurstof produceert en mogelijk schadelijke stoffen afbreekt. Dit werkt natuurlijk ook positief op jou. Ideaal op bijvoorbeeld je werkplek, onbewust wordt je dan iets productiever!

werkkamer Scindapsus Pictus
Bron: Bergamotte

3. Makkelijke verzorging

Geen groene vingers? No worries! Dit plantje heeft weinig verzorging nodig, af en toe een beetje water en je nieuwe huisgenootje is blij! Een klein scheutje water is vaak al genoeg. Verder kun je de plant eigenlijk overal kwijt, zolang je hem niet in direct zonlicht zet. Je kunt hem op een lichte plek zetten, maar de Scindapsus Pictus heeft ook geen moeite met wat schaduw en hoge luchtvochtigheid. Ook een ideale plant voor in de badkamer dus!

4. Groeit snel

Deze plant groeit (met de juiste verzorging) als kool! Binnen een jaar kan hij wel tot 3x zijn grootte worden. Af en toe een beetje water en je creëert van je mini-plantje een grote mega plant!

slaapkamer Scindapsus Pictus
Bron: Roomed

5. Hij kan ook klimmen!

Naast dat het plantje heel snel groeit, is het een klimplant. Je kan hem dus ook gebruiken als hangplant en zo klimt de plant tegen de muur op! In de vensterbank kan die ook tegen het kozijn aan klimmen, wij zijn fan!

Zie ook:

- Zo verzorg je een Aloë Vera plant!
- 7x zo voeg je planten toe aan je balkon
- Deze planten zijn écht roze (en wil je nu hebben)!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...