Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Koken & Tafelen

Klein budget? Simpele tips om je keuken mooier te maken

geschreven door Mara
Klein budget? Simpele tips om je keuken mooier te maken

Wil jij je keuken graag (nog) mooier maken, maar heb je geen budget voor een volledige make-over met een nieuwe keuken? Of heb je een huurhuis, en mag je er niet teveel aan veranderen? Met onderstaande tips kom je alsnog een heel eind en maak je je keuken op een simpele en budgetproof manier nog mooier!

Sfeerfoto: DecoFavo via HomeDeco Binnenkijken

Ga voor eyecatcher keukenkraan
Je kunt de look van je keuken heel makkelijk veranderen door een eyecatcher keukenkraan te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor goudkleurig, (mat)zwart of koper.

Zorg voor mooie deurknoppen op je keukenkastjes
It's all in the details! Met mooie deurknoppen pimp je gemakkelijk je keukenkastjes, zonder er al te veel geld en moeite insteken.

Vervang keukenkastjes voor planken
Een iets radicalere manier is om de bovenste keukenkastjes in te wisselen voor planken. Op die manier wordt je keuken 'luchtiger' en vaak ook gezelliger. Ga voor robuust, grof hout voor stoere planken of ga juist voor een frisse en minimalistische witte wandplank, en zet er je mooiste servies, glazen en kookboeken op.

Vergeet de kamerplanten niet
We hebben het al vaker gezegd: planten fleuren elke ruimte op! Ze zorgen voor een levendige en gezellige sfeer. Zet bijvoorbeeld een plant op je wandplanken. Heb je weinig ruimte? Door een kastje of trolley naast je keuken te zetten, kun je de keuken doortrekken en daar ook planten en andere accessoires op zetten.

Besteed aandacht aan het keukentextiel
Keukentextiel, zoals theedoeken, is wellicht niet de grootste eyecatcher, maar door voor mooi materiaal en mooie kleuren te kiezen, maakt dat de keuken wel net wat meer af. Ga bijvoorbeeld voor een fellere tint, als de rest van je keuken al rustig is qua kleuren.

Kies mooie verlichting
Een ander belangrijk punt is de verlichting. Een mooie hanglamp of leuke wandlampen kunnen een groot verschil maken in je keuken.

Zie ook:
- Met deze kleine items maak jij jouw keuken een stuk gezelliger
- Deze 6 kamerplanten doen het goed in de keuken
- Deze 4 dingen zorgen ervoor dat jouw keuken altijd rommelig oogt

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...