Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Luipaardprint combineren in je interieur

geschreven door Maartje
Luipaardprint combineren in je interieur

Accessoires met luipaardprint in huis, je kan er bijna niet meer omheen. Vorig jaar zag je het vooral in de mode, maar nu ook ontzettend veel in interieur. Een panter-/luipaardprintje in huis hoeft helemaal niet ordinair te zijn. Als je het goed weet te combineren en niet teveel ervan in huis haalt, dan kan het eigenlijk in elk interieur. Vaak is het een echte eyecatcher in huis.

Rustig interieur
Dierenprints kan je heel goed combineren in een rustig interieur, dus ook de luipaardprint. Denk aan een interieur met rustige, natuurlijke tinten. Door deze print toe te voegen in je interieur, voeg je net even iets extra's toe. Maar het geheel blijft rustig door de rustige basis. Voeg bijvoorbeeld wat kussens toe met een luipaardprint, een vloerkleed of waxinelichthouders.

DierenprintBron: Domino

Kleur
Dierenprints combineren in een interieur met veel kleur kan zeker en hoeft niet ordinair te worden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie blauwe muur, gouden accessoires en hierbij wat accessoires met luipaardprint. Zo kan je de print combineren met allerlei kleuren, van licht tot donker. Bij kleur is het iets gedurfder dan bij natuurlijke tinten, maar ga ervoor, je zal zien dat het veel sfeer brengt. Zo zie je veel kleur in een bohemien interieur, dit in combinatie met luipaardprint geeft een effect alsof je in het buitenland zit.

dierenprintBron: Audenza

Nog gedurfder
Ben je nou echt gek op dierenprints, dan kan je nog grootser uitpakken. Denk aan een wand met een luipaardprint behang. Combineer verder met wat rustige meubelen en wat leuke accessoires en jij hebt de jungle in huis. Let er wel op dat het niet te kitsch wordt, door veel heftige kleuren en te veel accessoires ook in luipaardprint toe te voegen.

dierenprintBron: Arjumand's world

dierenprintBron: Ashlina Kaposta

Zie ook:
- Zo style je de vensterbank
- Leer in het interieur
- Een perfecte werkkamer creëren

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...