Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Marineblauw: dé trendkleur van deze herfst

geschreven door Marie-Louise
Marineblauw: dé trendkleur van deze herfst

Vandaag start officieel de herfst. Maar niet getreurd, er staat ons namelijk een heel gezellige tijd te wachten! De kaarsjes mogen weer aan, de avondjes voor de open haard kunnen beginnen en niet te vergeten: de stamppotjes mogen weer gemaakt worden - iets waar we als rasechte Hollanders ook heel blij mee zijn, toch?! En niet geheel onbelangrijk: we kunnen ons huis weer knus en gezellig maken (in deze blog geven we je tips hoe je je huis herfstklaar maakt)!

Maar dan is het wel zo handig dat ook jij op de hoogte bent van de trends van dit najaar. Met welk kleurenpalet bijvoorbeeld ben jij helemaal on-trend? Wij zochten het voor je uit. Dit jaar is dat marineblauw: dé trendkleur van deze herfst!

marineblauw keuken piano muurBron: dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken

Zo combineer je 'm

Muurkleuren
Marineblauw: deze eilandblauwe tint zal je veel terug gaan zien in accessoires en zelfs op de muren. Hoewel dit een zeer donkere kleur is en je daardoor verwacht dat hij heel kil en koud oogt, is niets minder waar. Mits je hem goed combineert natuurlijk. In combinatie met warme kleuren zoals bruin of mosterdgeel en verlichting met warm licht geeft 'ie namelijk juist een bak met warmte!

marineblauwe muur woonkamerBron: dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken

Accessoires
Ook in de accessoires zit je met bruintinten goed. Waar blauw rust en vertrouwen uitstraalt, weerspiegelen bruintinten de herfst en creëert je er een vintage vibe mee. Naast bruin, zullen roze, gouden en bronzen accessoires het plaatje afmaken en transformeer je het koele marineblauw in een warm bad.

eetkamer marineblauw velvet stoel roze pampas pluimBron: renovatingwillie via HomeDeco Binnenkijken

Andere trendkleuren

Betekent dit dat je met andere kleuren niet meer goed zit dit najaar? Alles behalve. Hoewel marineblauw dé kleur van de herfst is, hebben wij ook veel andere trendkleuren gespot. Zo zagen we ook veel fijne winterse neutrale kleuren, afgewisseld met warmere kleuren, zoals bruintinten of knallend oranje. Ook blijkt terracotta nog altijd favoriet te zijn. Dit zijn fijne kleuren die altijd goed te combineren zijn. Dé rode draad? "Rust, natuurlijke schoonheid, warmte, duurzaamheid en een vleugje energie.", aldus de experts.

trendkleuren 2021 bruintinten marineblauwBron: thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Marineblauw is het nieuwe zwart
- Gek op blauw? Dit zijn verrassende kleurencombinaties met blauw
- 7x prachtige interieurs met de trendkleur steenrood

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...