Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Meet the team

Meet the team: Iris

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Iris
"Ik MOET altijd een gezellige bos bloemen op tafel hebben staan, zeker nu ik een ronde tafel heb vind ik dat dat erop hoort!" Iris - Stagiaire Online Redactie bij HomeDeco

Vandaag nemen we een kijkje in het leven van een van onze nieuwste contenttoppers: Iris! De 23-jarige Iris is een echt gezelligheidsmens en is dan ook altijd van de partij voor een geintje op kantoor. Samen met haar vriend en rode kater Kip woont ze in het mooie Castricum. Op dit moment zit ze in het derde jaar van de studie Creative Business en is ze sinds maart 2021 stagiaire bij HomeDeco.

meet the team interieur

Hoe ze bij HomeDeco beland is? HomeDeco kent ze via via en hiernaast shopte ze zelf ook af en toe de leukste items in onze shop. De stijl van het bedrijf sprak haar dan ook direct aan. Iris is een echte doorzetter en neemt geen genoegen met minder. Voordat ze namelijk aan deze stage begon, volgde ze een minor die niet voldeed aan haar verwachtingen. Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en vroeg of HomeDeco nog een plekje voor haar vrij had. Dit is een goede switch geweest voor haar - en ons natuurlijk!

meet the team interieur

De werkzaamheden die ze als stagiaire mag uitvoeren liggen helemaal in haar straatje. Ze vindt het tof om met woonaccessoires te werken, creatief bezig te zijn en hiernaast leert ze met het schrijven van blogs veel over verschillende woonstijlen. Dit is zeker wel een plek waar ze voor langere tijd zou willen blijven, omdat ze hier veel kan en mag leren.

"De sfeer en de vrijheid die het team biedt, zorgen ervoor dat het niet echt voelt als ‘werken’. Er is ook altijd ruimte voor nieuwe ideeën en iedereen is open naar elkaar en lekker spontaan. Op kantoor heerst het 'huiskamersfeertje' en dat vind ik heerlijk, er wordt hard gewerkt maar er is ook altijd tijd voor een lolletje. Ik ben natuurlijk ‘maar’ een stagiaire, maar zo voelt het helemaal niet. Je wordt gelijk opgenomen in het team en dat geeft mij energie."

binnenkijken bij Iris interieur

De interieurstijl van de interieurliefhebster is een mix van industrieel, Scandinavisch en bohemien. Ze vindt het zachte en romantische van de Scandinavische woonstijl goed contrasteren met stoere, industriële elementen. Daarnaast vindt ze mooie accessoires fantastisch om het interieur mee ‘af te maken’, zoals bamboespiegels, vazen, kunst en gezellige kussens.

Fun fact over Iris: ze heeft een 'jassentik'; zo heeft ze wel 15 jassen. Ook vindt ze aan tafel borrelen veel gezelliger dan op de bank. Daarnaast MOET ze altijd een gezellige bos bloemen op tafel hebben staan. Zeker nu ze een ronde eettafel heeft, vindt ze dat dat er op hoort. Ten slotte kan ze een hele dag naar hetzelfde nummer luisteren. Natuurlijk legden we ook Iris een aantal lastige interieurdilemma's voor:

interieurdilemma's

Ben jij benieuwd wat de favoriete producten van onze Iris zijn? Je shopt ze hieronder.

Hologram Spiegel van Kare Design
"Ik vind dit echt een eyecatcher voor in de hal! Door de aparte vorm en de gouden kleur vind ik het helemaal fantastisch voor boven het schoenenkastje in de hal, en dan met een bos (droog)bloemen erbij."

Koffiepot 70's stijl van HKliving
"Ik ben gek op koffie en leuke items waarmee je het leuk kunt serveren. Deze koffiepot van HKliving vind ik dan ook helemaal het einde. De koffiepot is helemaal mijn stijl, zeker als je het met de koffiemokjes matcht."

Naked Wood van KLOQ
"Klokken, ik vond het lastig om een gave klok te vinden. Ik wilde niet zo'n standaard klok. Deze klok van KLOQ is daarom helemaal mijn ding, hij is roze en stamt af van de ouderwetse slingerklok, wat me doet denken aan mijn lieve Omi"

Ronde Bijzettafel Luigi van Zuiver
"Dit vind ik een enig salontafeltje met de luxe uitstraling, maar wel lekker luchtig. Het marmer vind ik ook altijd een mooie toevoeging en dit kan je oneindig stylen en past in bijna elk interieur!"

Cocktail glas Greena van Nordal Denmark
"Ik ben altijd wel in voor gezelligheid en een lekker drankje, en daarom vind ik dat mooie glazen niet achter mogen blijven. Dit glas zorgt ervoor dat je drankje net nog even wat luxer oogt. Ik zeg: proost!"

Lange vaas HANO van Nordal Denmark
"Voor alle bossen bloemen die ik altijd in huis wil hebben staan, zijn er ook leuke vazen nodig natuurlijk! Ik vind glazen vazen altijd mooi, maar ik ben ook weg van deze keramieken vaas. Super in combinatie met een veldboeket."

Zie ook:
- Meet the team: Zara
- Meet the team: Marie-Louise
- Meet the team: Mara

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...