Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Meet the team

Meet the team: Jessica

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Jessica
"Er kan en mag nog zoveel gebeuren om HomeDeco nog beter te maken dan dat het al is, dat vind ik het állerleukste!" Jessica - Customer Service Lead bij HomeDeco

Vandaag maken we kennis met onze Customer Service Lead: Jessica! Hoewel ze nog maar sinds begin maart bij ons op de werkvloer rondhuppelt, heeft ze al een prominent plekje veroverd binnen het team. Jess is altijd in voor een praatje en dan is het altijd lachen, gieren, brullen!

Jessica is 30 jaar en komt oorspronkelijk uit het pittoreske dorpje Mill, Noord-Brabant. Toen zij 17 jaar oud was, sloeg ze haar vleugels uit en is ze met vrienden gaan samenwonen. Een luxeprinses is ze zeker niet, want ze heeft toentertijd in meerdere anti-kraakwoningen gewoond. Na haar studie Toerisme te hebben afgerond vertrok ze op 21-jarige leeftijd naar Suriname. Haar vader is daar namelijk geboren (fun fact: haar vader verliet ook op 21-jarige leeftijd zijn vaderland, maar dan naar Nederland!) en haar familie woont daar nog steeds. Na twee jaar in het buitenland te hebben gewoond, heeft ze in 2013 besloten haar weg te vervolgen naar onze hoofdstad Amsterdam. Hier heeft ze de studie Media, Informatie en Communicatie gevolgd. Na haar studie besloot ze toch maar eens ergens te blijven hangen en sindsdien woont Jess hier alweer acht jaar.

meet the team interieur

Jessica is de Customer Service Lead binnen HomeDeco. De eerste en meest prominente rol is het bieden van leiderschap en operationele ondersteuning binnen de afdeling. Zo is ze onder andere verantwoordelijk voor het bieden van een productieve en motiverende werkomgeving en het rechtstreeks oplossen van problemen van klanten of een van onze partners. Ze stelt visie, doelen en doelstellingen van de afdeling op alle niveaus vast en houdt hier nauw toezicht op. In het bijzonder houdt ze zich bezig met de kwaliteit, efficiëntie en het budget door data te analyseren en te beoordelen op trends en mogelijke kansen om kosten te verlagen.

Fun fact over Jess: ze is een groot fan van eten! Als ze chagrijnig is of even haar dag niet heeft, dan krijg je haar binnen no time weer blij met iets lekkers. Ze lust (bijna) alles! Wij legden haar een aantal lastige dilemma's op interieurgebied voor:

meet the team interieur

"Ik ben onlangs begonnen bij HomeDeco. Hiervoor werkte ik als Head of Customer Support bij e-commerce bedrijf Taxi2airport. Toen ik daar in 2016 begon, deelden wij een kantoor met HomeDeco. Zowel Taxi2airport als HomeDeco waren onderdeel van hetzelfde investeringsbedrijf. Ik heb hier dus ook drie jaar lang op hetzelfde kantoor gewerkt als een aantal van mijn huidige collega's bij HomeDeco. Door deze connectie ben ik afgelopen maand met veel plezier begonnen als een van de nieuwe werknemers van HomeDeco!"

Wat Jess het allerleukste vindt aan werken bij HomeDeco, zijn de mogelijkheden binnen het bedrijf om het naar een hoger niveau te tillen. "Van start-up naar scale-up is al een prachtige stap en daar komt enorm veel bij kijken. Er kan en mag nog zoveel gebeuren binnen HomeDeco om het bedrijf nog beter te maken, dan het al is. En dat is wat ik het allerleukste vind! Efficiëntie, protocollen en structuur; daar houd ik van! Daarbij vergeten we natuurlijk ook niet dat HomeDeco gewoon een enorm leuk product heeft. Ik bedoel, wie houdt er nou niet van interieur?!"

meet the team interieur

Jess' interieurstijl is heel divers. Ze houdt van zowel industrieel, als Scandinavisch, maar landelijk vindt ze bij anderen ook prachtig. Voor haar eigen inrichting heeft ze gekozen voor een gemengd en licht interieur, met veel kleur. "Ik heb gekozen voor roze en groene stoelen van velvetstof, met hier en daar wat gouden details. Ik wilde het, nu het huis nog van mij alleen is, graag iets vrouwelijker aankleden. Mocht ik gaan samenwonen, dan ga ik graag voor een zwart-wit, Scandinavisch interieur."

Wij vroegen Jess wat haar favoriete producten zijn:

Vaas Cheetah Bruin van Bries aan Zee
Allereerst vindt ze de Cheetah vaas helemaal geweldig. Deze gaat ze zeker aanschaffen binnenkort!

Industriële salontafel set Bronco van Bronx71
Als tweede noemt ze de industriële salontafelset Bronco: "Ik vind de combinatie van het hout en staal, naast dat het strak is, ook warmte uitstralen. Het visgraat maakt het helemaal af."

Velvet Eetkamerstoel Lea van Meubols
Ten slotte mag de groene velvetstoel ook niet ontbreken aan haar top drie favo-products! Deze heeft ze dan ook in haar eigen eetkamer staan.

Zie ook:
- Meet the team: Zara
- Meet the team: Marie-Louise
- Meet the team: Mara

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...