Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Meet the team

Meet the team: Tess

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Tess
"Mijn stijl is te omschrijven als een mix van Scandinavisch, Boutique Hotel met een vleugje 'Ibiza'" Tess - Contentmedewerkster bij HomeDeco

Vandaag maken we kennis met onze 'nieuwe' contentmedewerker: Tess! Eigenlijk is onze Tess niet zo nieuw, ze heeft namelijk vijf jaar geleden niet één, maar wel twee keer bij ons stage gelopen. Ze is werkelijk niet weg te slaan bij HomeDeco - en stiekem vinden wij dat helemaal niet erg. Want als je Tess op het rooster ziet staan, dan weet je dat het een gezellige dag wordt! Altijd in voor een geintje, hard voor weinig en nooit chagrijnig!

groene kastBron: tessvdk via HomeDeco Binnenkijken

Zo heeft onze Tess vele (ongeziene) talenten. Ze kan heerlijk creatief pennen, de planten op tijd wateren, bij tijd en wijlen een flink gekke bek trekken en sinds kort zijn we erachter gekomen dat ze ook nog eens heel goed kan acteren! Tess ken je namelijk misschien wel van onze kersverse rubrieken "Les van Tess" en "No mess with Tess". Wil je meer van onze duizendpoot weten? Lees dan verder.

slaapkamerBron: tessvdk via HomeDeco Binnenkijken

"Mijn naam is Tess en in deze Les van Tess.. oh nee ;). Mijn naam is Tess, ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Amersfoort. Ik woon al mijn hele leven in het huis waar ik ben opgegroeid. Verhuizen lijkt me dan ook geweldig! Ik ben contentmedewerker en ben dus voornamelijk bezig met het creëren van content. Zo schrijf ik bijvoorbeeld blogs, maak ik advertenties en ik zorg dat onze Instagram gevuld staat met mooie inspiratiebeelden. Samen met de andere collega's maak ik ook video's en ik ben verantwoordelijk voor onze kantoorplanten! Een grote en eervolle verantwoordelijkheid." Op deze manier doet ze haar titel als "Tess de plantendokter" dan ook grote eer aan.

Zoals we al eerder noemden, gaat Tess' tijd bij HomeDeco ver terug. Toen HomeDeco nog geen jaar bestond, besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en te solliciteren voor een stage bij HomeDeco. Ze deed toen een opleiding tot interieuradviseur en ze schreef voornamelijk interieurblogs. Na haar stage heeft ze haar opleiding afgemaakt en is ze een nieuwe studie begonnen: Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Twee maanden geleden, vijf jaar later, kreeg ze een leuk berichtje van onze contentmanager Rosa met de vraag of ze weer terug wilde komen bij HomeDeco. Dat zag ze natuurlijk wel zitten! Nu is ze alweer sinds begin februari aan de slag bij ons op het kantoor in Amsterdam.

binnenkijken bij Tess

Tess heeft voordat ze bij ons opnieuw aan de slag is gegaan zes jaar lang een hele leuke bijbaan gehad bij Loods 5, waar zij als interieurliefhebber natuurlijk haar hart kon ophalen! Verder is ze op dit moment nog druk bezig met het afronden van haar studie. Ze is in april dan ook begonnen met afstuderen bij HomeDeco, waarbij ze een brandbook gaat maken! We zeiden het al eerder, een echte duizendpoot.

dienblad bloemenBron: tessvdk via HomeDeco Binnenkijken

Fun fact over Tess: in vlagen is ze echt verslaafd aan het spelen van Animal Crossing, vooral in deze coronacrisis. Verder vinden haar vriendinnen dat ze echt hele rare bekken kan trekken. "Maar dat ga ik lekker niet laten zien." Gelukkig is dat niets nieuws voor ons, Tess. Ook legden we haar een aantal lastige interieurdilemma's voor, waarbij ze de keuze tussen linnen en velvet echt de moeilijkste vond:

interieur meet the team

Waarom ze maar niet weg te slaan is bij HomeDeco? "Werken in een inspirerende omgeving met andere creatieve collega's, het feit dat je zelf met ideeën mag komen en die vrijwel direct kan uitwerken én natuurlijk elke dag staren naar leuke woonitems op mijn beeldscherm!"

bijzondere accessoiresBron: tessvdk via HomeDeco Binnenkijken

De vraag wat haar interieurstijl is, vond ze maar lastig te beantwoorden: "Pff, ik heb niet echt één stijl. Ik vind het leuk om te combineren en ik denk dat dat een interieur ook echt persoonlijk maakt. Mijn stijl kun je omschrijven als een mix van Scandinavisch, Boutique Hotel en een vleugje 'Ibiza'. Verder houd ik echt van natuurlijke, aardse tinten zoals terracotta, beige en bruintinten. Kortom, het gaat alle kanten op."

Ben jij benieuwd naar de favoriete producten van Tessie? Je shopt ze hieronder!

Dressoir Gravure van WOOOD
"Dit dressoir vind ik heel gaaf, omdat eigenlijk al mijn verschillende stijlen hierin zitten. Scandinavisch, vanwege het natuurlijke materiaal en strakke design. Boutique Hotel, omdat hij naar mijn mening een chique uitstraling heeft. Ook vind ik het mooi dat 'ie greeploos is."

Mokken seventies stijl van HKLiving
"Ik ben nog niet het huis uit, maar ik ben wel al heel veel mooie spulletjes aan het verzamelen. Zo ben ik dol op mooi servies! Deze leuke set koffiemokjes heb ik al bemachtigd!"

Rieten Hanglamp van Groenovatie
"Deze lamp vind ik perfect voor in de slaapkamer. Ik vind het een sfeervolle lampenkap, met het natuurlijke rotan!"

Zie ook:
- Meet the team: Rosa
- Meet the team: Marie-Louise
- Meet the team: Zara

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...