Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Tuin

Met deze tips kun je heerlijk nazomeren

geschreven door Rosa
Met deze tips kun je heerlijk nazomeren

De zomer is voorbij gevlogen dit jaar, maar gelukkig is de nazomer lief voor ons. Stof je tuinmeubels dus maar even af, want het blijft in ieder geval nog een weekje lekker weer in Nederland. Wij gaan onze laatste warme dagen heerlijk doorbrengen in de tuin. Daarom hebben wij een aantal items op een rijtje gezet, waarmee je ook in september alles uit je tuin kan halen. Dus stel de herfst nog eventjes uit en geniet van de laatste zomerse dagen!

Blijf er warm bij zitten
Het jammere aan de nazomer is dat het enorm snel afkoelt zodra de zon onder gaat. Om toch nog lang van de buitenlucht te genieten is het belangrijk om er warm bij te zitten. Dit kun je natuurlijk op verschillende manieren doen:
- Als je onder een veranda of overkapping zit, is het gebruik van (elektrische) heaters ideaal!
- Zit je juist in de open lucht? Maak dan een knus vuurtje
- Investeer in mooie en vooral warme kussens en kleden


Bron: Onbekend

Creëer het huiskamergevoel, buiten!
Na een werkdag is het heerlijk om nog even de laatste zonnestralen mee te pakken. Probeer daarom je tuin iets meer als huiskamer te zien. Kleed de tuin, de veranda of het balkon daarom leuk aan met kleden, kussens en plaids. Maar ook door leuke verlichting en kaarsen te gebruiken krijg je al snel een huiskamergevoel.


Bron: Elle

Breng licht in de duisternis
Met het ondergaan van de zon wordt het direct donker. Kies daarom voor de juiste sfeerverlichting. Denk aan lichtsnoeren, kaarsjes en fakkels. Ik weet zeker dat je dan nog heerlijk buiten zit!


Bron: Brooklynlimestone

Zie ook:
- Met deze tips blijven je tuinmeubels het mooist
- Van een zomerinterieur naar een herfstinterieur
- De mooiste items om je slaapkamer mee te stylen

 
 
Koken & Tafelen

De kleur groen toevoegen in je keuken

geschreven door Yentl
De kleur groen toevoegen in je keuken

Nieuw jaar nieuwe kleuren! Natuurlijk is een van grote trends van dit jaar. Planten, natuurlijke materialen en dus ook de kleur groen. De keuken begint in steeds meer interieurs een belangrijke ruimte te worden. Er wordt veel thuisgewerkt in de Nederlandse woonkeukens en wat v...

meer...