Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

Met deze tips blijven je tuinmeubels het mooist

Met deze tips blijven je tuinmeubels het mooist

Niets is vervelender dan een nieuwe tuinset aan te schaffen en vervolgens elk seizoen de meubels te zien slijten. Daarom is het van belang om de tuinmeubels zo goed mogelijk te beschermen. Daarnaast is het van belang om te investeren in meubels of items die van goede kwaliteit zijn, zodat ze langer dan een jaar mee gaan. Daarom laat ik jou zien hoe je het beste jouw tuinmeubels beschermt of welke items je het beste kan aanschaffen.

balkon tuinset bistro
Bron: Bhdijaspora

Opklapbare meubels
Met een opklapbare set creëer je in de tuin (of op het balkon) een leuk, tijdelijk vakantieplekje. En ze zijn ook nog eens hartstikke praktisch: ze zijn namelijk opvouwbaar en zullen je dus een hoop onderhoud besparen! Om tuinmeubels in optimale 'shape' te houden, kun je ze namelijk het beste opbergen in het najaar. Met opklapbare sets als deze is dat gelukkig geen enkel probleem!

Beschermhoezen zijn de oplossing!
Sommige tuinmeubels zijn nou eenmaal te groot om in het najaar op te bergen en ook daarvoor heb ik een oplossing gevonden, namelijk afdekhoezen en beschermhoezen. Voor vele tuinmeubels, parasollen en barbecues hebben wij een passende hoes! Geniet elke zomer van jouw tuin door de stevige, vormvaste, kreuk-bestendig en weerbestendige hoezen. Bekijk hier het gehele aanbod aan beschermhoezen!

tuin buitenvloerkleed vloerkleed
Bron: biancshome

Maak je look compleet met een buitenvloerkleed
Ben je tevreden met de tuinmeubels, maar mist er toch nog iets? Mis je nog iets van sfeer in de tuin (of op het balkon)? Dan is een buitenvloerkleed de oplossing! Ja, echt waar: een vloerkleed voor buiten! Zo maak je jouw tuinset nog nét even iets mooier en creëer je het huiskamergevoel ook buiten!

Zie ook:
- 16 tuinaccessoires om je nazomeravond compleet te maken
- Van een zomerinterieur naar een herfstinterieur
- Met deze items kun je heerlijk nazomeren

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...