Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Met deze simpele tips creëer jij een sfeer in huis waar jij vrolijk van wordt

geschreven door Maartje
Met deze simpele tips creëer jij een sfeer in huis waar jij vrolijk van wordt

Een fijn en warm huis is voor de meeste mensen best belangrijk, vooral in deze tijden. We zitten allemaal meer thuis en dan is het wel zo prettig als jouw huis gezellig en schoon is. Ik zie meer mensen al opruimen en het proberen zo gezellig mogelijk te maken. Met een aantal simpele tips kan jij jouw huis heel gezellig maken, wat jou direct een goed gevoel zal geven!

feel good Bron: interiorbylee via HomeDeco Binnenkijken

Planten en bloemen
Planten en bloemen zijn echte sfeermakers in huis. Vooral in deze tijd is het heerlijk om wat verse bloemen in huis neer te zetten. Juist nu we meer thuis zijn en er dus extra van kunnen genieten. Trakteer jezelf op een grote, vrolijke bos om deze dagen door te komen. Planten in huis staan niet alleen leuk, maar deze zorgen ook voor rust in huis en zuiveren de lucht.

Kleuren
Het is bewezen dat kleuren invloed hebben op je humeur. Door warme kleuren te gebruiken in je interieur kan jij meer tot rust komen. Kies voor een warme kleur op de muur of laat het terugkomen in accessoires. Blauw geeft rust en geel zorgt dat jij een energie- èn humeurboost krijgt. Combineer ook vooral verschillende kleuren met elkaar. Denk aan diep okergeel gecombineerd met donkerblauw. Prachtig!

feel good Bron: bijdebrouwers via HomeDeco Binnenkijken

Verlichting
Voor een gezellig sfeer is de juiste belichting belangrijk. Warme verlichting is heel makkelijk te creëren. Vervang je lichtbronnen bijvoorbeeld door warme led lichtbronnen. Er zijn veel lichtbronnen te verkrijgen die een 'vintage' effect geven, deze geven een warme geel-gouden-gloed. Met kleine lampjes of een lichtsnoer creëer je een gezellig cosy effect, dit geldt ook voor kaarsverlichting.

Decoratie
Door te decoreren kun jij jouw interieur een persoonlijke touch geven. Leg wat kussens op de bank in jouw favoriete kleuren. Voor de kaarsverlichting kan je op tafel een blad neerleggen met daarop stompkaarsen of waxinelichthouders en eventueel wat andere decoratieve items. Wil je jouw interieur echt een persoonlijke touch geven? Zet dan wat fotolijsten neer of hang deze op met jouw favoriete prints erin of persoonlijke foto's.

feel goodBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Verschillende vormen
Door verschillende vormen in je interieur toe te passen krijg je meer balans in de ruimtes. Ronde vormen zorgen bijvoorbeeld dat de ruimte een zachtere uitstraling heeft en deze zorgen voor die balans. Je kan ronde vormen toepassen door bijvoorbeeld het gebruik van ronde accessoires. Tegenwoordig zie je in veel interieurs ronde tafels voorbijkomen, deze tafels zijn ook nog eens ideaal voor in een kleine ruimte.

Hopelijk krijg jij door deze tips een gezellig en warm huis waar jij gelukkig van wordt.

Zie ook:

- Hoe leg je een vloerkleed neer
- Dit zijn de 3 tuintrends van 2020
- Met deze tips creëer je een fijne thuiswerkplek

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...