Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze tips is jouw interieur ready voor Pasen

geschreven door Lynn
Met deze tips is jouw interieur ready voor Pasen

Palm, palm, Pasen! De tijd vliegt voorbij want het is alweer bijna tijd voor Pasen. Net zoals bij kerst doet ons interieur een paar weken van tevoren ook al gezellig mee. Een mooi versierde paastak, kleurrijke eierdopjes en decoratie voor op de vensterbank maken jouw interieur Pasen-proof. Omdat de lente bijna begint kun je de meeste paasdecoratie gewoon laten staan in de rest van het voorjaar. Deze vrolijke kleuren zullen jouw humeur elke dag weer een boost geven. Ben je benieuwt naar ideeën om jouw interieur ready voor Pasen te maken? Dan geef ik je in deze blog de beste tips!

Een paastak is een must

Wanneer ik aan Pasen denk zie ik mijn moeder alweer onhandig die grote paastakken mee naar huis sjouwen. Ze haalt de decoratie van zolder en heeft elk jaar weer nieuwe ideeën voor de paasdecoratie. Als de paastak eenmaal gedecoreerd en wel in zijn vaas staat is het een vrolijke toevoeging aan je interieur. De meest gebruikte paastak komt van de Wilgen (Salix). De Wilgenboom staat bekent om zijn mooie krullende takken of takken met katjes eraan. Je kunt een bosje paastakken ook gewoon bij ons aanschaffen! Dat scheelt weer wat gedoe en kun je gelijk beginnen met decoreren.

paastak-decoratieBron: Britt_vandenbroek via HomeDeco Binnenkijken




 

Decoreer de keuken vrolijk mee

Een plek waar je niet zo snel aan paasdecoratie denkt is in de keuken. Terwijl je hier juist heel subtiel wat vrolijke decoratie kunt aanbrengen. Het voordeel aan deze decoratie is dat ze lente proof zijn, dus ook het hele voorjaar kunnen blijven. Rieten broodmandjes, eierdopjes, keukentextiel met een voorjaars print en schattige ontbijtbordjes zijn perfect om de keuken mee te decoreren.

Laat de kleuren en prints aansluiten op de stijl die jouw keuken heeft. Gebruik de paas accessoires om wat meer kleur en een lente gevoel aan te brengen.

keukentextiel-pasen-voorjaarBron: Clayre & Eef




 

Er is altijd plek voor een konijn

Als je aan Pasen denkt, denk je aan een haas of schattig konijn. Daarom plaats je hier en daar een schattig konijnen beeldje om je interieur mee aan te kleden. Zet een konijntje op de vensterbank of eentje met bungelende beentjes op een kast. De meeste van deze accessoires zijn van porselein of hout gemaakt. Ga voor houten accessoires voor een landelijk of industrieel interieur. Gebruik porselein als je interieur wat weg heeft van de Scandinavische woonstijl.

paasdecoratie-in-huisBron: Finntage via HomeDeco Binnenkijken




 

konijnen-beeldjesBron: Clayre & Eef

Combineer met kleur en bloemen

Wissel je paasdecoratie af met typische accessoires voor de lente. Op deze manier zorg je ervoor dat je rust bewaart in je interieur. Pas dit toe met een kleurrijke vaas, gebloemde wanddecoratie of een fris vloerkleed. Met een verse bos (kunst) bloemen zit je ook altijd goed in het voorjaar!

kleurrijke-vaas-bloemenBron: Kolibri_company via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- 3 originele recepten voor Pasen
- De tafel dekken voor Pasen
- Deze planten zijn het meest geschikt voor de lente

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...