Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Koken & Tafelen

Met deze tips maak je jouw witte eethoek minder eentonig

geschreven door Julia
Met deze tips maak je jouw witte eethoek minder eentonig

Een volledig wit interieur kan heel mooi zijn, maar als je deze niet goed stylet kan het wat kil en saai ogen. Heb jij een witte eethoek, maar ben je hier niet zo tevreden over? In deze blog geef ik je inspiratie en tips over hoe je jouw witte eethoek minder eentonig kunt maken.

Verschillende wittinten

Veel mensen hebben bij het uitzoeken van witte meubels de neiging om alles in dezelfde wittint aan te schaffen. Ze willen voorkomen dat de tinten bij elkaar gaan vloeken. Het gevolg is een witte eethoek die nogal vlak oogt en diepte mist. Beter is het om meubels in verschillende tinten wit te combineren. Of je kunt accessoires met verschillende wittinten toevoegen. Hieronder is bijvoorbeeld een crèmekleurig plaid neergelegd en zijn beigekleurige kussens toegevoegd.

witte eethoekBron: bijrebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

witte eethoekBron: soohme_ via HomeDeco Binnenkijken

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen staan mooi in elk interieur. Als je meubels of accessoires met natuurlijke materialen toevoegt aan jouw witte eethoek, wordt deze meteen een stuk sfeervoller. Denk aan een houten eettafel of rotan hanglamp. Vooral wanneer zowel je muren als vloer wit zijn zal dit veel effect hebben. Beperk je bij het toevoegen van natuurlijke materialen niet tot één materiaalsoort. Verschillende materialen maken het geheel juist interessant. Ook kun je denken aan het toevoegen van planten en droogbloemen.

witte eethoekBron: fenjainterieur via HomeDeco Binnenkijken

witte eethoekBron: styledbymarit via HomeDeco Binnenkijken

Accentkleur

Een witte eethoek hoeft niet volledig wit te zijn. Het kan leuk zijn om een accentkleur toe te voegen, zoals bijvoorbeeld zwart. Zwarte meubels en accessoires vallen extra op in een witte eethoek. De combinatie van zwart en wit oogt vaak chic. Ook kun je denken aan lichte kleuren zoals pasteltinten. Ga bijvoorbeeld voor gekleurde kussens zoals op de tweede foto hieronder, of gekleurde eetkamerstoelen. Dit staat erg fris.

witte eethoekBron: interiorbyamb via HomeDeco Binnenkijken

witte eethoekBron: indenboomgaard via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Zo maak je een simpele witte badkamer (nog) mooier
-Dit zijn de meest gemaakte fouten bij het inrichten van de eethoek
-Mooie kleurencombinaties voor je eetkamerstoelen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...