Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Werkplek

Op deze manier houd jij jouw werkplek netjes

geschreven door Maartje
Op deze manier houd jij jouw werkplek netjes

Een aantal maanden geleden begonnen we massaal met thuiswerken. Sommigen werken nu nog steeds thuis en andere gaan langzamerhand weer naar kantoor. In het begin hebben veel mensen een fijne thuiswerkplek gemaakt. Dat kan in een aparte ruimte of gewoon in de woonkamer. Vooral wanneer deze plek in de woonkamer is wil je het wel netjes houden. Maar hoe hou je jouw werkplek nou netjes met allerlei papierwerk, elektronica et cetera?

werkplekBron: ldekker via HomeDeco Binnenkijken

Organiseren
Organiseren is misschien wel het belangrijkste punt voor een opgeruimde werkplek. Door te organiseren kan je spullen makkelijker vinden die je nodig hebt en werk je een stuk efficiënter. Doe je papierwerk bijvoorbeeld in een brievenbak per categorie of in een map. Zo ligt niet al je administratie door elkaar.
Doe hetzelfde met je andere spullen. Doe pennen in bakjes, in een etui of doe het in een lade van je ladeblok. Zorg vooral dat je al je spullen een vaste plek geeft wat voor jou handig is.

Opbergen
Berg op wat je niet meer nodig hebt, vooral wanneer jouw werkplek in de woonkamer is. Je wilt niet als je klaar bent met werk alsnog tegen je werkspullen aankijken. Maak ruimte in een kast waar jij de spullen kwijt kan. Doe hierin het papierwerk en eventueel ook de elektronica. Een beeldscherm op je tafel staat niet heel mooi. Doe wat kleinere elektronica en kabels in een opbergbak in de kast. Zo hou je het bij elkaar en netjes.

werkplekBron: theinteriorfanatic via HomeDeco Binnenkijken

Wegwerken
Als je sommige spullen elke dag gebruikt is het misschien niet handig als je ze elke keer moet opruimen. Werk dan je spullen netjes weg, met name de kabels. Laat kabels niet allemaal door elkaar heen lopen en laat ze ook niet heel lang. Rol ze -voor zover mogelijk- op en het oogt direct een stuk rustiger.

Ruim tussendoor op
Probeer tussendoor wat spullen op te ruimen. Iets wat je net hebt gebruikt en niet meer die dag gaat gebruiken, ruim je meteen op. Doe het item in de kast van het eerder genoemde punt of in een opbergbak. Ruim ook op als je met pauze gaat, dan kan je daarna weer met een opgeruimd bureau beginnen.

werkplekBron: home_by_sandy via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Met deze tips benut je je kleine woonkamer het best
- Met deze tips is jouw keuken altijd schoon en opgeruimd
- Zo kun je je keukenkastjes organiseren in 4 stappen

 
 
Inspiratie

De leukste mandjes en kussens voor jouw hond

geschreven door Yentl
De leukste mandjes en kussens voor jouw hond

In deze tijd zijn er veel gezinnen die een hond in huis hebben genomen. Super gezellig en leuk om zo'n blije viervoeter om je heen te hebben! Nu is het natuurlijk helemaal fijn als zijn of haar spulletjes een beetje in je interieur passen. Daarom heb ik hieronder een aantal hondenmanden en kussen...

meer...