Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Originele manieren om je trap te pimpen

geschreven door Iboya
Originele manieren om je trap te pimpen

De trap valt meestal niet echt op in een huis, maar je kan er een echte eyecatcher van maken. Want, je trap kan juist heel tof staan! De meeste trappen zijn redelijk basic. Ze hebben niet echt vrolijke kleuren of printjes, terwijl dit juist hartstikke leuk is. Je kunt best veel doen met je trap zoals behangen of verven. Daarom laat ik je wat originele trappen zien om inspiratie op te doen.

Ombre

Een ombre-effect op je trap ziet er super leuk uit. Dit kan natuurlijk in alle kleuren. Kies dus voor een kleur die jij heel mooi vindt en die goed bij de rest van je interieur staat. Je kan het van licht naar donker doen maar ook andersom, het is net wat jij het mooiste vindt. Het is zeker een bijzondere trap. Je ziet het niet vaak maar dat maakt het ook weer heel leuk. Als je een ombre trap zoals op de foto wat heftig vindt, kun je het natuurlijk ook met wat meer basic kleuren doen. Zo heb je toch een ombre effect maar is het niet heel druk en opvallend.

trap_met_ombre_effect Bron: thisoldhouse

Trapleuning

Je trap pimpen hoeft natuurlijk niet per se door je trap een kleur of een print te geven. Je kunt ook een bijzondere trapleuning nemen. Zoals op de foto. Een bijzondere trapleuning maakt je trap ook meteen een stuk leuker. Andere originele trapleuningen zijn bijvoorbeeld een touw of een tak. Je hebt veel verschillende leuke trapleuningen, dus kies er een die goed bij de stijl van je huis past.

trapleuning
Bron: cornerofplaidandpaisley

Behang

Een simpele manier om je trap leuker te maken is door het te behangen. Dus als je nog behang over hebt gebruik het gewoon voor de trap. Door het printje geeft het de trap een frisse en originele look.

Trap_met_print Bron: goodhousekeeping

Tegeltjes

De tegeltjestrap. Dit kan je natuurlijk met echte tegels doen maar je hebt ook stickers. De vrolijke tegels geven een echte vakantiesfeer. Zo’n vrolijke trap fleurt meteen je hele huis op. Het is een drukke print dus het is mooi om de rest van de trap rustig te houden, zoals op de foto.

trap_met_leuke_tegeltjes
Bron: stairsroryblog

Verf

Een makkelijke manier om je trap toffer te maken is door 'm te verven. Een eyecatcher in huis hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Je kan je trap heel persoonlijk maken door zelf figuurtjes of teksten op je trap te verven. Niemand heeft dan zo'n trap als jij in huis. Een zelf geverfde trap maakt het huis een stuk gezelliger. Met verf kan je natuurlijk veel meer doen, je kan er alle kanten mee op.

Gekleurde_trap Bron: athomewithashley

Traploper

Als je een traploper aan je trap toevoegt creëer je meteen een nieuwe look. Super snel heb je een 'nieuwe' trap maar dan zonder een flinke verbouwing. Een traploper creëert een knusse sfeer en het is ook nog eens lekker om op te lopen. Dus elke keer die trappen op en af zijn nu niet meer erg.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: housesthetica

Bron hoofdfoto: designmag

Zie ook:
- 10 waterkokers die wél heel mooi in je keuken staan
- Dit bestek en servies helpt je om wat kilootjes te verliezen!
- Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...