Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Plantenliefhebber? Dan is dit iets voor jou!

geschreven door demi4

Plantenliefhebber? Dan is dit iets voor jou!

Kun jij geen genoeg krijgen van planten in je interieur? Logisch, wij ook niet! Waarschijnlijk heb jij je interieur al vol staan met planten. Nu zijn er verschillende manieren om je plantjes te stylen, denk aan een plantenrek aan de muur, een plantenstandaard, een hangende variant, in een weckpot of gewoon traditioneel in bloempot!

Één ding is zeker: je kan er nooit genoeg hebben! Daarom zijn we bij HomeDeco altijd op zoek naar de leukste items (voor plantenliefhebbers). Dit keer in de DreamDeal: de plantenstandaarden Lifa Living met 50% korting! Het is een tijdelijke aanbieding dus wees er snel bij. Met deze prachtige plantenstandaarden heb je direct een mooi excuus om nog meer plantjes te shoppen 😉!

plant plantenstandaard kamerplant

plant plantenstandaard kamerplant

Wat nou zo leuk is aan deze plantenstandaarden, is dat het een drie lagen verdeeld is. Je kan ze net als op de foto uit elkaar schuiven, zodat als de planten groeien ze de ruimte krijgen. Heb je nou wat minder ruimte? Dan kan je ervoor kiezen om de standaard 'in elkaar te schuiven' zodat de bakjes recht onder elkaar komen te staan. Perfect voor kruiden, vetplantjes of cactussen! Ideaal: want zo past het in elk interieur.

plant plantenstandaard kamerplant

plant plantenstandaard kamerplant

Zie ook:
- Budget shopping: 20x de leukste items om je tuin mee op te fleuren
- De 5 meest gemaakte fouten bij een kleine buitenruimte
- 5x trendy kamerplanten die niet giftig zijn voor je huisdier

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...