Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Planten

Plantenliefhebber? Dan is dit iets voor jou!

geschreven door Demi
Plantenliefhebber? Dan is dit iets voor jou!

Kun jij geen genoeg krijgen van planten in je interieur? Logisch, wij ook niet! Waarschijnlijk heb jij je interieur al vol staan met planten. Nu zijn er verschillende manieren om je plantjes te stylen, denk aan een plantenrek aan de muur, een plantenstandaard, een hangende variant, in een weckpot of gewoon traditioneel in bloempot!

Één ding is zeker: je kan er nooit genoeg hebben! Daarom zijn we bij HomeDeco altijd op zoek naar de leukste items (voor plantenliefhebbers). Dit keer in de DreamDeal: de plantenstandaarden Lifa Living met 50% korting! Het is een tijdelijke aanbieding dus wees er snel bij. Met deze prachtige plantenstandaarden heb je direct een mooi excuus om nog meer plantjes te shoppen 😉!

plant plantenstandaard kamerplant

plant plantenstandaard kamerplant

Wat nou zo leuk is aan deze plantenstandaarden, is dat het een drie lagen verdeeld is. Je kan ze net als op de foto uit elkaar schuiven, zodat als de planten groeien ze de ruimte krijgen. Heb je nou wat minder ruimte? Dan kan je ervoor kiezen om de standaard 'in elkaar te schuiven' zodat de bakjes recht onder elkaar komen te staan. Perfect voor kruiden, vetplantjes of cactussen! Ideaal: want zo past het in elk interieur.

plant plantenstandaard kamerplant

plant plantenstandaard kamerplant

Zie ook:
- Budget shopping: 20x de leukste items om je tuin mee op te fleuren
- De 5 meest gemaakte fouten bij een kleine buitenruimte
- 5x trendy kamerplanten die niet giftig zijn voor je huisdier

 
 
Planten

Een ode aan de kunstbloem

geschreven door Rosa
Een ode aan de kunstbloem

Als er iemand sceptisch tegenover kunstbloemen en -planten stond dan ben ik dat wel. Maar, wat ben ik van mening veranderd. Een kunstbloem is helemaal niet meer ouderwets, ontzettend plastic of suf. Hierbij vertel ik je waarom je tegenwoordig júist voor kunstbloemen moet gaan. Perfect als je geen...

meer...