Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Planten

Plantenliefhebber? Dan is dit iets voor jou!

geschreven door Demi
Plantenliefhebber? Dan is dit iets voor jou!

Kun jij geen genoeg krijgen van planten in je interieur? Logisch, wij ook niet! Waarschijnlijk heb jij je interieur al vol staan met planten. Nu zijn er verschillende manieren om je plantjes te stylen, denk aan een plantenrek aan de muur, een plantenstandaard, een hangende variant, in een weckpot of gewoon traditioneel in bloempot!

Één ding is zeker: je kan er nooit genoeg hebben! Daarom zijn we bij HomeDeco altijd op zoek naar de leukste items (voor plantenliefhebbers). Dit keer in de DreamDeal: de plantenstandaarden Lifa Living met 50% korting! Het is een tijdelijke aanbieding dus wees er snel bij. Met deze prachtige plantenstandaarden heb je direct een mooi excuus om nog meer plantjes te shoppen 😉!

plant plantenstandaard kamerplant

plant plantenstandaard kamerplant

Wat nou zo leuk is aan deze plantenstandaarden, is dat het een drie lagen verdeeld is. Je kan ze net als op de foto uit elkaar schuiven, zodat als de planten groeien ze de ruimte krijgen. Heb je nou wat minder ruimte? Dan kan je ervoor kiezen om de standaard 'in elkaar te schuiven' zodat de bakjes recht onder elkaar komen te staan. Perfect voor kruiden, vetplantjes of cactussen! Ideaal: want zo past het in elk interieur.

plant plantenstandaard kamerplant

plant plantenstandaard kamerplant

Zie ook:
- Budget shopping: 20x de leukste items om je tuin mee op te fleuren
- De 5 meest gemaakte fouten bij een kleine buitenruimte
- 5x trendy kamerplanten die niet giftig zijn voor je huisdier

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...