Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Accessoires

Romantische interieur items voor Valentijn

geschreven door Maartje
Romantische interieur items voor Valentijn

14 Februari is het weer Valentijn, de dag van de liefde. Dit is de dag om jouw geliefde eens extra in de watten te leggen of te verrassen. Heb je een secret crush? Dan is Valentijnsdag de perfecte dag om hem of haar dit te laten weten. Dit kan anoniem, maar daar bereik je natuurlijk niet heel veel mee.

Wat kan je allemaal doen om deze dag zo romantisch mogelijk te maken? Verras jouw geliefde met een romantisch diner, nog leuker als je dit zelf maakt. Het is deze dag met name belangrijk om aandacht te geven aan elkaar en te laten weten dat je van elkaar houd, dus schakel alle dingen die voor afleiding kunnen zorgen uit. Maak je huis extra gezellig en schenk een goed glas rode wijn of champagne in.

Maar hoe maak je het nou romantisch in huis? Doe de lichten uit of dim ze en doe gezellig alle kaarsen aan. Kaarslicht geeft veel sfeer en straalt veel romantiek en warmte uit. Zorg dat het overal in huis lekker ruikt, want een huis dat stinkt is niet heel romantisch. Laat het lekker ruiken door een geurkaars of geurstokjes. Doe gezellige rustige muziek aan, dit zorgt voor een relaxte sfeer. Vind jij een openhaard nou heel gezellig, maar heb je deze niet, doe deze dan aan op je tv. Rozen of andere bloemen kunnen natuurlijk niet ontbreken met Valentijn, net als de kleur rood. Rood staat voor romantiek en zorgt ook voor warmte in je interieur.

Bron hoofdfoto: Var dags rum

Bron foto 1: Havenly
Bron foto 2: Green wedding shoes

Zie ook:
- 5x waarom je je plafond een kleurtje moet geven
- Met deze tips creëer jij een eenheid in je huis
- Luipaardprint combineren in je interieur


 
 
 
Inspiratie

Inspiratie: interieurs met witte muren

geschreven door Julia
Inspiratie: interieurs met witte muren

De laatste jaren zien we steeds meer interieurs waarbij een kleur is aangebracht op de muren. Een kleurtje op de wand is een simpele manier om je interieur meer aan te kleden, maar dit is niet noodzakelijk voor een aangekleed geheel. Wil jij je muren liever wit laten? In deze blog laat ik je een ...

meer...