Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Accessoires

Romantische interieur items voor Valentijn

geschreven door Maartje
Romantische interieur items voor Valentijn

14 Februari is het weer Valentijn, de dag van de liefde. Dit is de dag om jouw geliefde eens extra in de watten te leggen of te verrassen. Heb je een secret crush? Dan is Valentijnsdag de perfecte dag om hem of haar dit te laten weten. Dit kan anoniem, maar daar bereik je natuurlijk niet heel veel mee.

Wat kan je allemaal doen om deze dag zo romantisch mogelijk te maken? Verras jouw geliefde met een romantisch diner, nog leuker als je dit zelf maakt. Het is deze dag met name belangrijk om aandacht te geven aan elkaar en te laten weten dat je van elkaar houd, dus schakel alle dingen die voor afleiding kunnen zorgen uit. Maak je huis extra gezellig en schenk een goed glas rode wijn of champagne in.

Maar hoe maak je het nou romantisch in huis? Doe de lichten uit of dim ze en doe gezellig alle kaarsen aan. Kaarslicht geeft veel sfeer en straalt veel romantiek en warmte uit. Zorg dat het overal in huis lekker ruikt, want een huis dat stinkt is niet heel romantisch. Laat het lekker ruiken door een geurkaars of geurstokjes. Doe gezellige rustige muziek aan, dit zorgt voor een relaxte sfeer. Vind jij een openhaard nou heel gezellig, maar heb je deze niet, doe deze dan aan op je tv. Rozen of andere bloemen kunnen natuurlijk niet ontbreken met Valentijn, net als de kleur rood. Rood staat voor romantiek en zorgt ook voor warmte in je interieur.

Bron hoofdfoto: Var dags rum

Bron foto 1: Havenly
Bron foto 2: Green wedding shoes

Zie ook:
- 5x waarom je je plafond een kleurtje moet geven
- Met deze tips creëer jij een eenheid in je huis
- Luipaardprint combineren in je interieur


Windlicht Chibo 25x14x23cm
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
 
 
 
Koken & Tafelen

Zo geef je je keuken een upgrade zonder te veel geld uit te geven

geschreven door Rosa
Zo geef je je keuken een upgrade zonder te veel geld uit te geven

Ben jij toe aan een frisse look in de keuken maar laat je budget het even niet toe? Het is logisch dat je niet om de paar jaar een compleet nieuwe keuken aanschaft. Maar, wij begrijpen ook dat je af en toe zin hebt in verandering! Daarom hebben wij 4 budgettips opgesteld waard...

meer...