Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Shop the look

Shop the look: woonkamer met abstracte posters

geschreven door Tessa
Shop the look: woonkamer met abstracte posters

Hoe abstracter, hoe beter
De abstracte poster is een trend waar je al enige tijd niet meer omheen kunt. Met zijn vaak vrolijke kleuren en gekke vormen is 'ie razend populair! Niet zo gek ook, want waar je zo'n poster ook plaatst hij maakt iedere ruimte uniek én dat is precies wat iedereen zo graag wil. Daarbij zijn er ontelbaar veel verschillende varianten, soorten en maten, wat het combineren ervan erg gemakkelijk maakt!

Om nooit meer te vergeten, zo mooi!
Ons oog viel op deze prachtige woonkamer van een huis in Kopenhagen. Waar ze meerdere abstracte posters combineerden met gouden wissellijsten en tegen een zacht-grijze muur hebben opgehangen. Samen met de blauwe velvet bank en warme houten details is deze woonkamer eentje om niet snel te vergeten.

Vind jij het interieur van deze woonkamer ook zo mooi en houd je ook zo van abstracte kunst? Scroll dan gauw verder. Wij verzamelden de volgende shoppable items om de look na te maken!

Foto: Our Food Stories

Zie ook:
- Binnenkijken: Scandinavisch interieur in een Californisch huis
- De leukste sierkussens voor een bohemien interieur
- Binnenkijken in een knusse & neutrale slaapkamer


 
 
 
Tuin

Dé zomer musthave: hippe tuinposters

geschreven door Mara
Dé zomer musthave: hippe tuinposters

Een trend die we ontzettend veel zien is de tuinposter. Deze hang je aan de schutting of muur van je huis en zo creëer je op een simpele (en budgetproof!) manier een gezellige en aangeklede look in je tuin. Het geeft je tuin wat meer een woonkamer-gevoel. Enne, het is natuurlijk de perfecte manie...

meer...