Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Stylish manieren om jouw televisie neer te zetten

geschreven door Rosa
Stylish manieren om jouw televisie neer te zetten

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder televisie in huis. Toch vinden veel mensen het heel lastig om de tv te stylen. Het is vaak een groot ding en een doorn in het oog! Als je de woonprogramma's, magazines en Pinterest afspeurt zie je ook zelden een tv op de mooie inspiratiebeelden. Maar, hoe moeten wij 'm dan wél mooi in het interieur verwerken? Lees en kijk gauw verder...

televisie stylenBron: My Scandinavian Home

Op bovenstaande foto is de tv weggewerkt in een gallery wall. Tussen de prints, beeldjes en wandplankjes valt de tv een stuk minder op en valt 'ie zelfs een beetje weg. Ondanks dat het een redelijk drukke wand is, bewaart het zo toch de rust.

televisie stylenBron: My Scandinavian Home

Op bovenstaand voorbeeld is de achterwand van de televisie zwart geverfd. Hierdoor valt 'ie minder op én heb je een stlylish zwarte wand; de trend van het moment. Eerder gaf ik je al drie redenen om nú je wand zwart te verven. Deze reden mag eigenlijk niet in dat lijstje ontbreken ;-)!

televisie stylenBron: My Scandinavian Home

Hier is de zwarte televisie tegen een witte achterwand geplaatst. Iets wat veel mensen thuis hebben. Toch is deze prachtig afgestyled. Kijk maar eens naar de zwarte kandelaars en andere accessoires. Ook de ombouw van de open haard is zwart. Hierdoor heb je één mooi geheel en neem je jouw televisie echt in het interieur op.

Zie ook:
- Shop the look: warme woonkamer met stoere twist
- Inspiratie: picknicken binnenshuis
- Trend: maximalisme in het interieur

 
 
Slaapkamer

4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

geschreven door Julia
4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

Donkere kleuren passen perfect bij de winter. Ze zijn super sfeervol en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. De slaapkamer is heel geschikt voor donkere tinten. Ben jij van plan een donkere kleur in de slaapkamer aan te brengen, maar ben je er nog niet helemaal over uit we...

meer...