Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Sustainable brand we love: City-Play

geschreven door Marie-Louise
Sustainable brand we love: City-Play
"Met oog voor detail en liefde voor ons vak zijn wij milieuvriendelijk én maatschappelijk betrokken" Roy Verduyn - Oprichter City-Play

Roy Verduyn, eigenaar en oprichter van City-Play, biedt de leukste speelkleden per stad, evenement of voor maatwerk projecten. Hij is het merk gestart vanuit het idee om een herkenbaar product van een stad voor kinderen te creëren en is ondertussen marktleider in de Benelux voor het ontwerpen en produceren van de meest unieke speelkleden.

Omdat t-shirts, tassen en jassen al bestonden, is Roy op het idee gekomen om unieke speelkleden te maken voor kinderen. Zodoende is in 2018 het eerste kleed ontwikkeld van Rotterdam en inmiddels zijn er al een hoop verschillende speelkleden ontworpen. Speelkleden van Nederlandse tot Belgische steden, maar City-Play is ondertussen ook de stap naar Duitsland aan het maken. Allemaal om kinderen hun eigen – of een nieuwe – stad te laten leren kennen op een geheel speelse manier.

Bij City-Play werken illustrators met oog voor detail en liefde voor hun vak aan de stad of het project. De speelkleden zijn leerzaam, leuk én herkenbaar voor kinderen, maar door de unieke details en specifieke kenmerken óók voor volwassenen. Met minimaal 20 iconen per stad en het gebruik van meer dan 50 kleuren haal je een uniek item in huis. Ieder speelkleed heeft een ruim formaat, is hoogwaardig afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde én is recyclebaar.

Naast het bieden van een leuk en speels product voor kinderen, is de onderneming van Roy ook nog eens erg fijn voor het milieu. De speelkleden zijn namelijk niet alleen recyclebaar, maar zijn ook gemaakt van anti-allergenen en milieuvriendelijke stoffen. Alsof dit nog niet reden genoeg is om dit met recht één van onze 'sustainable brands we love' te noemen, is maatschappelijk betrokken zijn een belangrijk aspect voor Roy's onderneming. Roy doneert namelijk van ieder speelkleed €1,- aan een lokaal goed doel voor kinderen. Zo heeft hij al veel moois kunnen betekenen voor bijvoorbeeld het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, het Prinses Maxima Centrum of het Emma Kinderziekenhuis.

city-play donatie goed doelDonatie aan Ronald McDonald Huis Zwolle

Welke speelkleden tot Roy's favorieten behoort?

Speelkleed Zandvoort
"Met de komst van de Formule 1 in Zandvoort dit jaar behoort deze absoluut tot onze favorieten. Max Verstappen is erg populair onder de kinderen (en stiekem ook bij ons), dus wij verwachten veel van dit kleed dit jaar."

Speelkleed Elfstedentocht
"It giet oan! Dit kleed wijkt af van de rest van ons assortiment en is er speciaal voor de schaatsfanaten onder ons."

Speelkleed Rotterdam
"Rotterdam is de stad waarvoor wij ons allereerste speelkleed hebben gemaakt én wij komen immers zelf uit Rotterdam. Dit speelkleed kan daarom echt niet ontbreken aan onze top drie favoriete producten."

Wil jij een uniek speelkleed voor jouw favoriete stad? Bekijk hier de collectie!

Vanwege de lockdown en gesloten winkels, zijn veel van de verkooppunten van de kleinere makers gesloten. Reden voor ons om ze extra in de spotlight te zetten! Ben/ken jij een leuk opkomend merk of duurzaam merk, laat het ons weten!

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Fabryk Design
- Sustainable brand we love: Rebottled
- Brand we love: Brût Homeware

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...