Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Baby & Kind

Tips voor een opgeruimde tienerkamer

geschreven door Lynn
Tips voor een opgeruimde tienerkamer

Je loopt de kamer van je puberende zoon of dochter binnen en het ziet eruit als een vuilnisbelt. Geen idee hoe ze het voor elkaar krijgen maar de opgeruimde kamer is binnen mum van tijd weer een puinhoop. Toch zou het fijn zijn als dit niet elke dag gebeurt. Daarom staan er in deze blog dé tips om de kamer zo schoon mogelijk te houden!

Een afvalmand

Kleding die gedragen is of het toch niet heeft gehaald tot de outfit belandt op hun bed of zelfs op de grond. Zo zie je op een gegeven moment nog geen eens meer waar je kunt lopen. Zet daarom een leuke mand op hun kamer neer waar ze dit allemaal in kunnen gooien. Want opruimen is vrij zeldzaam en op deze manier kan de kamer alsnog schoon blijven!

tienerslaapkamer-met-nike-muurBron: Sansdoute_interieur via HomeDeco Binnenkijken




 

Keep it simple

Houd de basis van de kamer rustig en simpel. Ondanks dat hun kamer vaak een troep is, hebben jongeren ook behoefte aan rust na een drukke dag. Zorg er ook voor dat ze genoeg opbergruimte hebben. Als de basis staat kun je de kamer gaan opleuken met accessoires.

bohemian-tiener-slaapkamerBron: Faabrique_ via HomeDeco Binnenkijken




 

Weggooien

Door de jaren heen verzamel je veel spullen, maar soms is het ook tijd om wat prullaria weg te gooien. Ga samen met je tiener door alle spullen in de kamer en kijk wat je echt wilt houden en wat weg kan. Met minder spullen in de kamer ontstaat er automatisch ook wat minder troep.

aardetint-tiener-slaapkamerBron: Marloutje via HomeDeco Binnenkijken




 

Creëer verschillende hoekjes

Er wordt geslapen, gegamed, afgesproken met vrienden, en af en toe doen ze ook nog huiswerk op de tienerslaapkamer. Om het overzicht te behouden maak je verschillende hoekjes in de kamer. Op deze manier staan alle spullen die je nodig hebt op 1 plek en zal de kamer in zijn geheel minder rommelig worden. Scheid deze plekken van elkaar door middel van een kast of zelfs een gordijn op te hangen.

tienerkamer-make-up-hoekBron: Joyfulliving via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Creëer de ultieme tienerkamer (inclusief chillspot!)
- 4 slaapkamer stylingtips voor je tiener dochter
- Van kinderkamer naar stoere tienerkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...