Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

Trend alert: de schoolstoel (in een modern jasje)

Trend alert: de schoolstoel (in een modern jasje)

Deze trend is terug van weggeweest: de schoolstoel. Iedereen kent deze musthave wel, maar nu is het dé trend van het moment door de verschillende varianten van de stoel. De meest populaire is de schoolstoel met hout en zwarte poten, maar tegenwoordig is het model ook te krijgen in een modern jasje. Op deze manier kun je de schoolstoel combineren in een industrieel, bohemien en Scandinavisch interieur. Benieuwd naar de moderne twist? Lees dan snel verder!

schoolstoel trend velvet

De schoolstoel met een fluwelen touch
Nét even wat anders, de schoolstoel met velvet! Zo creëer je een luxe uitstraling, te combineren in verschillende interieurstijlen. Nu tijdelijk in de DreamDeal in maar liefst 8 kleuren te krijgen.

schoolstoel trend stoel

De enige échte schoolstoel
Toch blijft de ouderwetse schoolstoel ook leuk, vooral omdat 'ie op veel verschillende manieren toe te passen is in je interieur. Ga je voor een speelse look in de kinderkamer? Een stoere touch in een industrieel interieur? Combineer je de schoolstoel met andere stoelen aan de eettafel? Of ga je voor een klassieke look voor de werkkamer? Het maakt niet uit hoe je 'm combineert en in welke ruimte. In iedere ruimte is het namelijk een heuse eyecatcher.

Zie ook:
- Vanaf nu kun je niet meer om deze kleur heen
- 5 tips om jouw industriële interieur niet kil over te laten komen
- 5 redenen waarom je nú je muren blauw wilt schilderen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...