Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

5 tips om jouw industriële interieur niet kil over te laten komen

geschreven door Demi
5 tips om jouw industriële interieur niet kil over te laten komen

Industriële interieurs, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Soms kan deze woonstijl kil en hard overkomen als de verkeerde keuzes worden gemaakt. En natuurlijk wil je niet wonen in een interieur dat niet gezellig is, dus is het belangrijk om wat warmte en sfeer toe te voegen met behulp van de juiste accessoires. Met deze 5 tips weet je in ieder geval zeker dat je industriële interieur niet kil overkomt, lees snel mee!

industrieel woonstijl planten
Bron: Jellinadetmar

1. Urban jungle

Dé oplossing om sfeer toe te voegen aan een kil interieur: planten! Zo voeg je niet alleen kleur toe aan een donker interieur, je kan zoveel kanten op met de styling van planten. Zelfs één grote plant in een hoek kan al genoeg zijn! Heb je geen groene vingers? Kies dan bijvoorbeeld voor een cactus of vetplanten, deze hebben weinig tot geen verzorging nodig.

industrieel warme kleur
Bron: Mommy Thrives

2. Warme, neutrale kleuren

Wil je kleur toevoegen aan een industrieel interieur, dan kan je het beste kiezen voor warme neutrale kleuren als bruin en oranje. Deze tinten matchen namelijk goed met hout en zwart, wat je vaak terug ziet in een industriële inrichting. Daarnaast kleuren okergeel, aardetinten en diepgroen ook goed met deze woonstijl.

industrieel zachte materialen
Bron: onbekend

3. Voeg zachte materialen toe

Schapenvachtjes, een wollen vloerkleed en sierkussens van (nep)bont zorgen er letterlijk en figuurlijk voor dat je interieur zachter wordt! Naast dat het gezellig oogt, is het ook nog eens comfortabel voor jou.

industrieel gallery wall
Bron: jeannettevanluyck

4. Gallery wall

De trend van het moment: een gallery wall. Kies voor zwart of houten lijsten met bijvoorbeeld zwart-witte familiefoto's. Combineer die persoonlijke foto's met prints of posters van moderne fotografie of kunst. Zorg ervoor dat je verschillende maten en vormen lijsten ophangt om je industriële inrichting compleet te maken.

industrieel woonstijl spiegel
Bron: Mommy Thrives

5. Spiegels!

Spiegels zorgen er niet alleen voor dat je ruimte groter lijkt, door spiegels slim te stylen kan je meer sfeer creëren. Zet bijvoorbeeld kaarsen en planten voor een spiegel en je zorgt voor 'dubbel' zoveel decoratie. Kaarsen zijn natuurlijk een perfecte oplossing om meer warmte toe te voegen en er zijn genoeg industriële kandelaars, theelichtjes en kaarsenhouders waarmee je de ruimte kan decoreren.

Zie ook:
- Zo maak je van je slaapkamer een urban jungle
- 5 tips waardoor je bloemen langer blijven leven
- Zo verzorg je een rubberplant

 
 

Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

geschreven door Mara
Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

Ook zo dol op interieur en verander je vaak graag je inrichting? Met onderstaande tips vertellen wij je de ins & outs om geld te besparen tijdens het online shoppen van je interieur. Handig!Sfeerfoto: HuisjeinDrenthe via HomeDeco Binnenkijken Houd acties en deals in de gat...

meer...