Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Trend: tegels op de muur

geschreven door Lynn
Trend: tegels op de muur

Tegels op de muur? Het zal je in eerste instantie laten denken aan het interieur van je oma. Maar dit najaar zijn de wandtegels weer helemaal terug! Daarnaast sluipt de jaren 70 ook weer de woonwinkels in. Deze twee trends zijn mooi met elkaar te combineren. Wat dacht je van retro print tegels in de keuken? Of creëer in de woonkamer een hoek door de wand te betegelen. Wanneer je minder fan bent van de 70’s kun je het natuurlijk ook modern aanpakken. In deze blog geven we je de beste tips en inspirerende voorbeelden uit onze Binnenkijkers.

Groot of klein

Doordat wandtegels op dit moment helemaal in zijn, is de keuze reuze. Maar welk formaat tegel past het beste in jouw ruimte? Grote tegels geven veel rust en een ruimtelijk effect omdat je de voegen amper ziet. Deze tegels staan erg mooi in bijvoorbeeld de badkamer. Kleine tegels geven juist weer een speels effect. De kleine wandtegels staan vooral mooi wanneer je ze gebruikt om een hoek te creëren. Plaats ze bijvoorbeeld boven het aanrecht, de wastafel in de badkamer of boven je bed.

badkamer-douche-blauwe-wandtegelBron: Huisjevanfloortje via HomeDeco Binnenkijken




 

kerstboom-boho-rozeBron: Marlou_ via HomeDeco Binnenkijken

Mat in de woonkamer

Glanzende tegels geven vaak een luxe uitstraling en zijn makkelijk schoon te houden. Vandaar worden ze ook vaak gebruikt in de badkamer en keuken. In de woonkamer heb je gelukkig geen last van water en etensresten op de muren. Matte tegels hebben een natuurlijke, rustige uitstraling en hebben weinig onderhoud. Daarbij doen ze je dus niet snel denken aan een zwembad. Hierdoor maak je wel een statement, maar wordt de wand niet overheersend.

bruine-leren-wandtegel-eetkamerBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken

zelliges natural (per sqm.)
Household Hardware



 

wandtegel-wit-haardBron: Bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken

Pastelkleurige keukens

In het najaar bestaat het kleurenpalet vaak uit donkere en warme tinten. Maar dit najaar halen we de zon in huis. De pastelkleurige keuken is een bijzondere trend die we dit najaar terugzien. Hiervoor hoef je niet gelijk een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. Dit is super simpel toe te passen met een paar vrolijke wandtegels. Ga voor een romantische look met pastel roze tegels of gebruik een zachte kleur geel om elke dag vrolijk van te worden.

pastel-kleurige-boho-keukenBron: Nomadhomebykim via HomeDeco Binnenkijken




 

keuken-portugese-wandtagelBron: Cinterior_ via HomeDeco Binnenkijken

Eenheid

Een tegelwand kan erg bepalend zijn voor de sfeer in een ruimte. Helemaal als je deze toepast op een ongewone plek zoals in de woon- of slaapkamer. Om voor eenheid te zorgen combineer je de tegels met de juiste meubels en accessoires. Natuurlijke materialen en zachte stoffen geven een tegelwand een zachte uitstraling.

wandtegel-pastel-badkamerBron: Suzannebouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken




 

hal-gang-wandtegel-grijsBron: Wendy209 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 8x badkamers met kleurrijke of opvallende tegels
- De interieurtrends voor herfst/ winter 2022
- Inspiratie: tegels neerleggen op 5 verschillende manieren

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...