Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

Tuinstijl: de gezellige tuin

geschreven door Lynn
Tuinstijl: de gezellige tuin

Een beetje chaos hoort bij het leven, en ook in de gezellige tuin. Deze tuin is voornamelijk praktisch, en relaxen staat hier op nummer één. Een grote eettafel waar je tot in de late uurtjes kunt dineren en een paar lounge plekken kunnen zeker niet ontbreken. Onder de mooie veranda is de buitenkeuken en natuurlijk de bar te vinden. De kinderen rennen rond op het zachte gazon, terwijl de ouders proosten op het leven! Wil jij ook een gezellige tuin? Lees snel verder hoe je dit aanpakt!

Indeling

Waar je in de bohemian stijl veel hoekjes vindt, pak je het in een gezellige tuin groots aan! De indeling is vooral praktisch: je hebt een plek om te eten, te relaxen en voor de kids om te spelen. Een grote loungebank en diner tafel horen dan ook zeker in deze tuin.

overview-tuin-met-jacuzziBron: Neerwal_chronicles via HomeDeco Binnenkijken




 

Aaibare stoffen

Omdat het in deze tuin om comfort gaat zijn alle stoffen zacht. Ga voor grote loungekussens en kleed dit aan met kleine zachte sierkussens in een gezellige kleur. Kussens op de eettafel stoelen zijn een must om lang te tafelen. Leg in de veranda een paar kleden voor wanneer het kouder is, als het weer slecht is kun je ze bewaren in een mooie opbergbox.

loungebank-met-plaidBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken




 

Om van te smullen

We houden van lekker eten en wanneer de zon schijnt steken we graag de BBQ aan! Omdat we dit zo vaak doen kan een kleine buitenkeuken goed van pas komen. Gebruik de bovenkant van een kast als aanrechtblad en berg servies in de kasten op. Ben je erg handig? Sluit de buitenkeuken aan op water zodat je hiervoor niet naar binnen hoeft te lopen!

green-egg-buiten-tafelBron: Landlevenjudith via HomeDeco Binnenkijken


Rogue 365 zwart
Napoleon Grills


 

Buiten bar

Hoe leuk is het om achter je eigen barretje te staan in de zomer? Om dit te realiseren heb je niet veel nodig. Plaats een bartafel onder de veranda, zet hier een leuke kruk aan en experimenteer met je cocktailshaker. Er zijn mooie kant en klare exemplaren, maar als je handig bent kun je ook zelf een bartafel maken. Wat je hierop bespaart kun je weer gebruiken om de tuin mee aan te kleden.

buitenbar-hout-veranda-steigerBron: Livin24 via HomeDeco Binnenkijken




 

Tuinposter

Een poster in de tuin kan een motiverende quote hebben of je meenemen naar een vakantiebestemming. Ze brengen sfeer, zijn weerbestendig en je kunt ze overal ophangen. Combineer ze met andere woonaccessoires zoals gezellige lampen of een wandkleed (aaibaar).

tuinposter-bloemen-schuttingBron: Noordenzoet via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Vuurschalen & terrasverwarmers voor de zwoele avonden
- De populairste tuinstijlen van dit moment
- Houten tuinmeubels nieuw leven in blazen: tips & tricks

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...