Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

De populairste tuinstijlen van dit moment

geschreven door Lynn
De populairste tuinstijlen van dit moment

Wanneer het stijlen van ons huis best lastig kan zijn, is de tuin vaak ook een grote opgave. In de tuin spendeer je in de warme seizoenen veel tijd met je geliefden. Het is daarom belangrijk dat de tuin praktisch is. Er moet genoeg zit plek aan tafel zijn, maar een lounge area in de zon is ook een must. Net zoals in het binnen interieur, heb je voor buiten ook verschillende stijlen. Speel met een totaal andere stijl, of laat binnen en buiten met elkaar matchen. In deze blog zetten we de 4 populairste tuinstijlen van dit moment op een rij. Kijk je mee?

Industriële tuin

Strakke lijnen, de kleur zwart en grote robuuste meubels omschrijven de industriële tuinstijl het beste. Gebruik grote vlakken waar je dan ook weer grote tuinmeubels op uitstalt. Combineer de kleur zwart met groene planten om de tuin leven in te blazen. Een beetje rotan mengen in deze stijl zorgt voor een gezellige uitstraling. Oud hout en beton zijn stoere materialen om te gebruiken in de industriële tuin.

industriele-tuinstijlBron: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken




 

Boho tuin

Zachte kleuren, natuurlijke materialen en het echte vakantiegevoel? Dan voel jij je fijn in een bohemien tuin! Deze stijl zien we binnen al steeds vaker, maar buiten in de zon staat hij nog mooier. Gebruik tuinmeubels van rotan en bamboe als basis. Kleed de tuin aan met vrolijke wanddecoratie, jutte vloerkleden, sierkussens met patroontjes en natuurlijk planten en bloemen.

bohemien-tuinstijlBron: Bali Interiors




 

Minimalistische tuin

Niet te veel tierelantijntjes en veel rust en eenvoud; dat is de minimalistische tuin! In deze tuinen zie je vaak een heldere indeling terugkomen. Rechthoekige vormen, natuurlijke kleuren en materialen met veel textuur: steen, hout en grind. Planten spelen maar een kleine rol in deze stijl. Als je niet zoveel onderhoud aan de tuin wilt hebben is dit een perfecte optie 😉.

minimalistische-tuinstijlBron: Babette28 via HomeDeco Binnenkijken




 

Gezellige tuin

Een beetje chaos hoort bij het leven, en ook in de gezellige tuin. Deze tuin is praktisch en een grote eettafel en lounge plekken kunnen dan ook niet ontbreken. Een mooie veranda met hieronder de buitenkeuken en bar zijn ook een must. In deze tuin rennen de kinderen rond en brengen de volwassenen lange zomeravonden door. Planten komen hier zeker terug, maar vooral in de vorm van een zacht gazon.

gezellige-tuinstijlBron: Thuismusinterieur via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Hot! Terrassen in eigen tuin
- Kweek planten in je eigen moestuin
- Zo vergaat het onkruid in de tuin wél

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...