Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

Update je buitenruimte: stijlvol en budgetvriendelijk

geschreven door Lynn
Update je buitenruimte: stijlvol en budgetvriendelijk

Na deze lange winternasleep zijn we wel echt ready voor wat meer zon. Om goed van je tuin of balkon te kunnen genieten kan deze ook wel wat sfeer gebruiken. Gezellige lampen, mooie kussens en een lik verf hier en daar. Veel mensen gaan in deze periode hun tuin verbouwen. Dit kan een hele klus zijn en veel geld kosten. Maar je tuin meer sfeer geven kan ook op een andere manier. Om een stijlvol balkon of tuin te creëren heb je maar een klein budget nodig. Met deze fijne lijst bewijzen we dat je met een klein budget, een groot verschil kan maken.

Zacht en kleurrijk onder je voeten

Ik heb het nu natuurlijk over een buitenvloerkleed. Ja, er bestaan echt eindeloos veel soorten vloerkleden die je gewoon in de tuin kunt leggen. Deze kleden kunnen wel een stootje hebben, en na een harde regenbui hang je ze gewoon even te drogen in de zon. Een buitenvloerkleed gebruik je net zoals je binnen een vloerkleed zal stijlen. Leg hem bijvoorbeeld voor een deel onder de tuinbank of laat twee kleden overlappen. Kies een stijlvolle kleur en print die past bij jouw tuinstijl. Daarnaast voelt het ook nog eens heerlijk zacht onder je voeten aan.

buitenvloerkleed-wanddecoratieBron: Lifebyner via HomeDeco Binnenkijken




 

Begin vast met bloemen



achtertuin-planten-bloemenBron: Bouw_huisje via HomeDeco Binnenkijken

Om meer kleur aan jouw tuin of balkon te geven, zijn planten en bloemen de perfecte uitkomst. In april kun je nog zat bollen planten die in het zomerseizoen prachtig in bloei staan. Als je kiest voor een mix van voorjaarsbollen heb je wel maandenlang bloemen in de tuin. Je kunt natuurlijk ook bloemen halen die al in bloei staan, zoals de viooltjes. Deze heb je in verschillende kleuren en geven je buitenruimte direct een zomers gevoel.

bloemen-planten-balkon-bloempotBron: Stijlvolstyling_com via HomeDeco Binnenkijken

Sfeerverlichting voor de late avonden

Ook al is het nu misschien nog iets te koud om in de avond van de tuin te genieten. Sfeerverlichting ophangen in de tuin geeft je al veel voorpret. Want ook wanneer je ’s avonds binnen zit geven die twinkelende lichtjes in je tuin een sprookjesachtig gevoel. Hang een lichtslinger op, werk met enkele lichtbollen in de boom of gebruik een paar solar fakkels. In de tuin is het altijd een goed idee om met verlichting op zonne-energie te werken. Zo laden de lampen zich overdag op, en heb jij in de avond altijd mooie sfeerverlichting.

lichtslinger-avond-tuinBron: Bijmona via HomeDeco Binnenkijken




 

Spiegel aan de tuinwand

Ja je leest het goed, een spiegel is ook ideaal voor in de tuin. We hebben veel spiegels met mooie details zoals houten deurtjes of een sierlijk metaal werk over de spiegel heen. Wanneer je een spiegel in de tuin ophangt geeft dit de optische illusie dat je tuin groter lijkt. Ook kun je licht erin laten reflecteren en dit licht laten afbuigen naar een donkere hoek. Naast veel sfeer is het ook erg praktisch om te kijken of je zonnebrand wel goed is uitgesmeerd 😉.

veranda-houten-spiegelBron: Kommer via HomeDeco Binnenkijken




 

Vrolijke tuinkussens

Kussens op de tuinbank, palletbank of tuinstoel zijn erg comfortabel. Ook kun je ze vinden in verschillende kleuren en stoffen om ze helemaal te laten matchen met de buitenruimte. Je kunt kiezen voor speciale tuinkussens, deze kunnen ook tegen een spat regen. Of ga voor gewone sierkussens waarin je meer keuze in materiaal en kleuren hebt. Berg deze kussens wel goed op wanneer het weer omslaat.

rotan-tuinset-sierkussensBron: Groen_stekje via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Budget shopping: hippe tuinstoelen onder de €90
- Zo creëer je een Ibiza tuin in 5 stappen
- Zo creëer je een stijlvolle zithoek op jouw balkon

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...