Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Wat zegt jouw bank over je persoonlijkheid?

geschreven door Rosa
Wat zegt jouw bank over je persoonlijkheid?

Wij hebben het al eerder benoemd: je interieur is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Er kan dus iets over jouw persoonlijkheid vertelt worden, naar aanleiding van je bank. Ben jij benieuwd wat jouw bank over jouw persoonlijkheid zegt? Lees dan gauw verder.

De hoekbank

Als jij een hoekbank in huis hebt, is het duidelijk dat jij van comfort houdt en het leuk vindt om mensen over de vloer te hebben. Dat allemaal terwijl je toch stylish blijft. Je kunt namelijk heerlijk luieren op een hoekbank, maar ook veel bezoek ontvangen. Je bent dus gastvrij ingesteld. Je vindt het net zo fijn om onderuitgezakt een film te kijken, als vrienden uit te nodigen voor een spelletjesavond. Style de bank af met veel kussens en een plaid en jij bent klaar voor iedere gelegenheid!

hoekbank
Bron: My scandinavian home

De Chesterfield

De Chesterfield is stiekem toch wel de koning der banken en deze past helemaal bij jouw persoonlijkheid! Jij weet wat kwaliteit is. Je kan dan ook enorm genieten van een goede rode wijn of een glas whiskey. Deze staan dan ook zorgvuldig uitgestald naast de bank. Waarom zou je kwaliteit verstoppen als je het ook als decoratie kunt gebruiken?

Chesterfield
Bron: fresh idee

De witte bank

Hoewel sommige mensen in je omgeving je voor gek verklaren dat je uitgerekend een witte bank moest uitkiezen, trek jij je hier niets van aan. Hoe moeilijk kan het nou zijn om je witte bank schoon te houden? Jij bent dan ook een erg schoon en opgeruimd persoon. Je houdt van orde en regelmaat. Jij houdt van gezelligheid. Maar, wel buiten de deur. Je krijgt al de kriebels als je denkt dat anderen op je zorgvuldig uitgekozen witte bank gaan zitten. Of je witte sierkussens aanraken.

witte bank
Bron: Vogue

De gekleurde bank

Jij bent een vrolijk en opgewekt persoon en dit straal je ook uit naar je omgeving. Niets is je teveel en jij ziet het als jouw persoonlijke missie om je omgeving tevreden en vrolijk te houden. Op feestjes heb jij regelmatig de lachers op je hand. Je bent dan ook een graag geziene gast.

roze bank
Bron: Domino

De grijze bank

Als jij de trotse bezitter bent van een grijze bank, betekend het dat je liever geen grote risico's neemt. Jouw levensmotto is dan ook better safe than sorry. Je kunt een grijze bank namelijk goed stylen met veel verschillende kleuren. Ook is grijs een veilige, neutrale kleur. Je zult hier dus niet snel op uitgekeken raken. Toch vindt je het ook lastig om beslissingen te nemen en ben je creatief ingesteld. Je kleedt namelijk iedere seizoen je bank op een andere manier aan. Net hoe de trendkleuren van dat moment zijn. Want: het is goedkoper om ieder seizoen de accessoires aan te passen dan om ieder seizoen een nieuwe bank aan te schaffen.

grijze bank
Bron: My Scandinavian Home

De slaapbank

Personen met een slaapbank in huis zijn over het algemeen heel positief ingesteld. Zij denken liever in oplossingen als in problemen en zijn erg gastvrij. Zij hebben bewust voor een slaapbank gekozen zodat onverwachtse gasten altijd kunnen blijven slapen. Als je weinig ruimte in huis hebt, kies je bewust voor een slaapbank zodat je je zit- en slaapmeubel in een hebt! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Slaapbank

De leren bank

Als jij een leren bank hebt, ben je meestal stoer en avonturistisch ingesteld. Jouw vakanties breng je het liefste door in de verlaten bossen van Scandinavië en de stijl van jouw interieur kan het best omschreven worden als industrieel. Jij houdt van de natuur en bent dan ook graag buiten. Of dit nu is om in de tuin te werken of omdat je van wandelen houdt.

rodeo bank
Bron: BePureHome

Zie ook:
- Inspiratie om je bank mooi te stylen
- Simpele en stylish manieren om meer opbergruimte te creëren
- Zo kies je een vloerkleed uit
- Heb jij een lange muur in huis? Zo style je 'm

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...