Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Zo breng jij meer kleur in je huis

Zo breng jij meer kleur in je huis

De winter komt op zijn einde, dus het is tijd voor wat kleur in huis. Begin jij hier langzamerhand ook behoefte aan te krijgen? Met een paar eenvoudige aanpassingen kan jij al zorgen voor wat meer kleur in huis.

1.Verven
Deze aanpassing zal waarschijnlijk het meeste verschil geven in je interieur. Veel mensen vinden het best spannend om een wandje te verven. Toch kan dit een heel knus en warm gevoel geven. Als je nou niet te hele wand wilt schilderen kan je er ook voor kiezen een lambrisering, een cirkel of een ander vlak te maken. Gebruik een groot rond voorwerp en trek daaromheen een lijn met potlood, zo creëer je een mooie ronde cirkel. Dit brengt een speels en gezellig effect in de ruimte. Weet jij nog niet zo goed welke kleur je moet kiezen? Gebruik dan eerst een kleurtester.

kleur in je huisBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

2. Accessoires
Dit is eigenlijk wel de veiligste manier, maar ook erg leuk. Een beetje spelen met gekleurde accessoires kan veel doen met je interieur. Kijk naar welk kleurenpalet jij wilt gebruiken in huis en ga hiermee lekker mixen en matchen. Denk hierbij aan gekleurde kussens, vazen en waxinelichthouders. Met al deze items kan je gaan veilig experimenteren.

3. Vloerkleden
Een vloerkleed kan voor een grote verandering zorgen in je interieur. Met een vloerkleed creëer je meer warmte en als je kiest voor een vloerkleed met een kleur dan brengt het ook veel kleur. Je kunt kiezen voor een vloerkleed met een leuk patroon erin of gewoon effen. Let er wel op dat een vloerkleed niet eventjes ligt, maar je er waarschijnlijk een aantal jaar mee doet.

kleur in je interieurBron: Ilsedv via HomeDeco Binnenkijken

4. Meubels
Ook met meubels in verschillende kleuren kan je goed mix en matchen. Kies bijvoorbeeld voor allerlei verschillende kleuren eetkamerstoelen. Maar je kan natuurlijk ook gaan voor een gekleurde bank, fauteuil of eventueel een poef. Als je kiest voor gekleurde meubels, probeer dan de rest van het interieur rustig te houden.

5. Bloemen
Bloemen kunnen heel veel sfeer en kleur in huis brengen. Zet deze in een mooie gekleurde vaas en zo creëer je nog meer kleur. Je kan kiezen voor echte bloemen, maar tegenwoordig zijn kunstbloemen ook weer helemaal in. Ze zien eruit als echt en je kan de mooiste bossen samenstellen.

kleur in je interieurBron: thirzaevianne via HomeDeco Binnenkijken

6. Behang
Kies voor een gezellig behangetje voor wat extra kleur in huis. Het behang van nu is ontzettend mooi, kleurrijk en lijkt net kunst. Het behangen zelf is ook een stuk makkelijker dan vroeger. Je kunt het behangen doen in plaats van verven, maar je kunt ook een combinatie maken van verf en behang op dezelfde muur.

kleur in je interieurBron: fijnthuiszijn_nl via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Trend: meubels in dezelfde kleur als de achterwand
- Dit zijn de mooiste blauwtinten voor op de muur
- Wow! wist je dat je interieur invloed heeft op je humeur?

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...