Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Zo dek je de tafel voor het paasontbijt

geschreven door Lynn
Zo dek je de tafel voor het paasontbijt

Wanneer het Pasen is, mogen we losgaan als het gaat om tafelaankleding. De mooiste kleurcombinaties die matchen in servies, decoratie en servetten. Op tafel zetten we de lekkerste hapjes die we opdienen op grote schalen en planken. We werken samen in de keuken en de kids kunnen aan tafel de eieren schilderen. Een moment om echt even van elkaar te genieten. In deze blog kun je inspiratie opdoen voor je eigen paasontbijt!

Kleurcombinaties

Het geeft gelijk een wauw factor als de tafel is aangekleed in een kleurenthema. Je kunt kiezen voor een pastelkleur die je in verschillende tinten laat terugkomen, een witte basis met print of kleurencombinaties. Hieronder een paar favorieten op een rijtje:
- Roze, lichtpruim met een vleugje donkergroen
- Geel en wit
- Geel, wit en lichtroze
- Lichtblauw en geel
- Lichtgroen en wit

tafel-aankleding-paasontbijtBron: Annemsiegers via HomeDeco Binnenkijken




 

Bloemen en takken

Om de tafel levendig te maken, kun je hem decoreren met mooie paastakken. Ook zou je een paar bloemen over het midden van de tafel kunnen strooien. Gebruik vrolijke eierdopjes, paaseitjes en paashazen om de tafel nog meer sfeer te geven.

bloemen-en-paastakkenBron: Bijmona via HomeDeco Binnenkijken




 

Servetten

Je kunt een heel kunstwerk maken van een servet of het simpel houden. Kies een leuke paasprint die goed past bij de rest van het thema. Leg op elk bord een gevouwen servet met een chocolade paaseitje. Je kunt ook servetringen gebruiken om er een mooi geheel van te maken.

paastafel-geel-en-witBron: MakeOver




 

Servies

Borden, glazen en kommen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Het is leuk als je servies matcht met de kleurencombinatie maar dit hoeft zeker niet. Gebruik gewoon wat je in de kast hebt staan en leuk dit op met servetten. Om meer diepte te creëren kun je een kleiner bord op een grotere stapelen. Eetsmakelijk!

kleurrijk-servies-pasenBron: Casa_color via HomeDeco Binnenkijken


Robocups
Jasmin Djerzic


 

Zie ook:
- Creëer de mooiste ontbijttafel bij jou thuis
- Spotted: dit zijn de 5 trends in servies op dit moment
- Trend: servies in 80's pastelkleuren

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...