Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Zo haal jij de natuur naar binnen in je huis

geschreven door Maartje
Zo haal jij de natuur naar binnen in je huis

Het is een trend om zoveel mogelijk natuur in je huis te halen en als je het goed wilt doen doe het dan op een duurzame manier. Vintage is daarom zo populair geworden, maar niet iedereen houdt van deze stijl. Het is bewezen dat de natuur zorgt voor rust, dus waarom het niet in je huis halen? En je helpt de natuur een handje om het op een milieubewuste manier toe te passen.

Natuurlijke meubels


Meubels gemaakt van hout zorgen voor een natuurlijk uitstraling. Rotan is nog een natuurlijk product dat je nu veel in huizen ziet. Dit materiaal past ook helemaal bij de vintage stijl. Wil jij iets meer rekening houden met de natuur? Kies dan voor duurzame meubels zoals meubels van hout van bomen die daar speciaal voor zijn geplant of van resthout.

duurzaamBron: jellinadetmar via HomeDeco Binnenkijken

Planten


Planten in huis halen is altijd goed. Ze zorgen voor sfeer en een betere lucht in huis. Sommige planten hebben een luchtzuiverende werking en zorgen voor de bevochtiging in je woning. Met planten breng je letterlijk de natuur in huis. Zet wat grotere planten neer, wat kleintjes en misschien ook wat hangplanten. Je hoeft ze niet tot de woonkamer te beperken, zet ze ook in je slaapkamer, badkamer en keuken.

duurzaamBron: Noordenzoet via HomeDeco Binnenkijken

Natuurlijke kleuren


Natuurlijke kleuren in huis zoals; beige, taupe, grijs, bruin, blauw en groen zorgen voor een rustige uitstraling. Deze kleuren kunnen bijdragen aan een ontspannend gevoel in huis. Al deze natuurlijke kleuren zijn goed te combineren met andere tinten. Kijk welke tinten jij wilt gebruiken en stel hiervan een kleurenpalet samen, zo kun je bekijken of de kleuren goed bij elkaar passen.

duurzaamBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Natuurlijke verlichting


Buiten zal je niet zo snel kunstlicht zien. Binnen is het gezellig om warme sfeerverlichting te gebruiken. Natuurlijke lichtinval blijft wel het mooiste, maar dit is op een donkere dag of in de avond moeilijk. Overdag lekker het zonnetje en eind van de middag golden hour, dit is het moment dat de zon lager staat en hierdoor een warm goud effect krijgt. Dit warme effect is bijvoorbeeld ook te creëren met kaarslicht of een warme lichtbron.

Zie ook:
- Haal de oosterse sfeer in je huis
- Simpele en budget manieren om je huis lenteklaar te maken
- Waarom je goed moet ventileren en luchten in huis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...