Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Zo maak je je studentenkamer persoonlijk en stijlvol

geschreven door Gaby
Zo maak je je studentenkamer persoonlijk en stijlvol

Of je nu al een tijdje op jezelf woont of pas net een eigen kamer ergens hebt veroverd, je thuis voelen in je studentenkamer is altijd iets om naartoe te werken! Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat jij volledig voor het zeggen hebt hoe je kamer eruit moet komen te zien, wat je stijl ook is. Naast dat je kamer een persoonlijke touch gaat hebben wil je er ook nog wel een beetje stijlvol bijzitten. Daarom geef ik je in deze blog graag een paar manieren waarmee je dit kunt bereiken!

Kleurenschema

Mijn eerste tip is denk na welke kleuren je blij maken en die je ook mooi vindt om in huis te halen. Maak met deze kleuren een simpel kleurenpalet. Je hoeft hier niet heel streng in te zijn maar als je je enigszins houdt aan die kleuren bij de spullen die je koopt, dan wordt het vanzelf een samenhangend en stijlvol geheel in jouw kamer.

kleurrijk beddengoed en sierkussensBron: Onsthuis_ via HomeDeco Binnenkijken




 

Plantjes

Planten zijn onmisbaar in een interieur. Het zorgt voor wat meer levendigheid en gezelligheid in een ruimte. Je kan gaan voor een paar kleinere plantjes of juist een grote statement plant. En als je de ruimte hebt: een mix van beiden!

wandplanken met mini plantjesBron: Hetboshuisje via HomeDeco Binnenkijken




 

Laat je persoonlijkheid zien

Dit kun je doen door persoonlijke foto’s toe te voegen aan je interieur, maar ook door je hobby’s terug te laten komen in je interieur. Ben jij bijvoorbeeld gek op muziek, films of misschien wel boeken? Dit zijn allemaal dingen die je kan verwerken in de looks van je kamer. Lijst bijvoorbeeld eens een poster van je favoriete film in of creëer je ultieme boekenkast!

persoonlijk hoekje met sieraden en spiegelBron: Een_huisje_in_dordt via HomeDeco Binnenkijken




 

Droogbloemen

Als student moet je waarschijnlijk je budget een beetje in de gaten houden. Verse bloemen zijn prachtig maar kosten ook veel als je ze steeds opnieuw moet halen. Een goed alternatief is dan: op zoek gaan naar een mooie bos droogbloemen! Deze kun je lekker lang laten staan zonder dat je ze hoeft te verzorgen of er veel kosten aan kwijt bent.

gestyled hoekje met plant en droogbloemenBron: Doorkimberly via HomeDeco Binnenkijken




 

Mandjes en opbergpotten

Iedere kamer heeft producten die je dagelijks gebruikt, maar niet zo mooi zijn of die te veel ruimte in beslagnemen in je kast. Mijn tip is: zorg dat je deze spullen in een gezellige mand of in een mooie voorraadpot stopt die gewoon in het zicht kunnen staan. Zoals je wc-rollen of je pastavoorraad die je normaal in een kast zou stoppen.

keuken opbergoplossingen voorraadpotten en plankenBron: Interior_canalhouse via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Budget shopping: betaalbare items voor jouw (studenten)kamer
- Met deze tips creëer je extra opbergruimte in je slaapkamer
- Een kleine ruimte gezellig inrichten met een klein budget

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...