Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Zo maak je thuis een goede borrelplank

geschreven door Maartje
Zo maak je thuis een goede borrelplank

Het is lekker weer en we hebben allemaal weer zin om lekker naar het terras te gaan om een borrel te drinken met wat lekkers erbij. Helaas zit dit er nog even niet in. Maar niet getreurd, want voor een goede borrelplank hoef je niet naar de kroeg of een restaurant te gaan, want dit kan je thuis ook gewoon maken.

Voor een borrelplank zijn er natuurlijk lekkere hapjes nodig zoals kaas, worst, druiven, brood of crackers en nog veel meer. Je kan erop leggen wat jij lekker vindt. Een borrelplank kan net kunst zijn, door kleuren van het eten op de goede manier door elkaar neer te leggen creëer je een mooi plaatje.

Al het eten op een plastic plank neerleggen staat natuurlijk niet heel gezellig. Kies bijvoorbeeld voor een houten serveerplank. Speciale kaasmesjes erbij, leuke kleine bordjes of servetten en het ziet er hartstikke gezellig uit. Wij hebben voor jullie een selectie gemaakt waarmee je een heerlijk avondje kan borrelen met je partner of huisgenoot.

Bron foto: Brona bakery

Zie ook:
- 7x leuke ideeën voor een tienerkamer
- De leukste trends van nu voor in huis
- Tips voor het inrichten van een studio of een kleine woning

Moroccan bowl grey pattern
Household Hardware
 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...