Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Werkplek

Zó werk je nog productiever vanuit huis

geschreven door Zuen
Zó werk je nog productiever vanuit huis

Tijdens een periode waar thuiswerken als het nieuwe normaal wordt gezien, is het fijn om je werkplek thuis optimaal te benutten. Hoe creëer je een fijne, productieve werksfeer binnenshuis? Wij geven jou 4 simpele tips om nog productiever te werken vanuit huis. Lees mee!

Eigen werkspace

Tijdens het thuiswerken, is het belangrijk dat je een duidelijk plekje hebt waar je productief bezig bent. Hierdoor kan je een goed onderscheid houden tussen thuiswerken en thuis zijn. Kies voor een plek waar je fijn kan zitten. Tijdens het werken is het fijn om dicht bij een raam te zitten of hier uitzicht op te hebben. Hierdoor wordt je werkplek een lichtere, fijnere plek om te werken.

foto-van-werkplekBron: Bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken




 

Ruim op

Wanneer je een fijne werkplek hebt gevonden in je huis is het fijn om te werken binnen een opgeruimde sfeer. Ruim daarom voordat je begint met werken je plekje op. Zo voorkom je dat je word afgeleid.

foto-van-werkplekBron: Stekdesign via HomeDeco Binnenkijken




 

Geef alles een vaste plek

Wanneer je een fijne plek hebt om te werken en alles is opgeruimd, zorg er dan voor dat de spullen een vaste plek hebben. Zo zorg je voor een bepaalde consistentie en creëer je orde voor jezelf. Je hoeft nu niet meer te zoeken naar een kladblaadje of je rekenmachine, want ze liggen altijd op dezelfde plek!

foto-van-werkplekBron: Babette28 via HomeDeco Binnenkijken




 

Gun jezelf pauze

Als laatste en belangrijkste: geef jezelf pauze. Wanneer je vanuit huis werkt, is het belangrijk om rust te nemen. Ga even naar buiten of strek je benen even. Omdat je vaak achter een laptop zit, is het belangrijk dat je gedurende de dag aan je postuur denkt. Stap minstens om het uur even weg van je bureau en doe wat oefeningen. Of ga met je kleine spelen die net uit school is gekomen.

foto-van-werkplekBron: Joy_k_o via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- 5 manieren om het thuiswerken nog fijner te maken
- Zo wordt thuiswerken extra leuk
- Thuiswerken: 20x bureaustoelen die wél mooi zijn

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...