Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Zo wordt thuiswerken extra leuk

geschreven door tessa_vallinga

Zo wordt thuiswerken extra leuk

Dat je zo nu en dan wat behoefte hebt aan ruimte voor jezelf is helemaal niet zo gek. Thuiswerken in plaats van op kantoor, is dan sowieso al erg fijn. Toch kan een goede werkplek in huis jouw thuiswerkdag nóg fijner maken. Vooral wanneer deze ruimte een beetje leuk is ingericht. Werk jij ook graag thuis? Wij helpen je graag een eindje op weg met deze foto's van prachtige thuiskantoren! Je zult het zelf zien, in een fijne werkruimte werk je veel effectiever!

Thuiskantoor licht mix retro en modern Bron: Fantastic Frank

Ga jij graag creatief te werk? Leuk, om dan een prik- of magneetbord boven je bureau op te hangen! Daar kun je dan al je ideeën, afspraken en deadlines op kwijt. Daarbij ziet het er ook nog eens erg leuk uit. Kijk maar naar het magneetbord in dit frisse en retro thuiskantoor.

Thuiskantoor vintage touch

Thuiskantoor vintage touch Bron: One Kings Lane

Thuiskantoor brocante stijl Bron: ae

Wanneer je thuis werkt, wil je je het liefst goed kunnen concentreren. Hiervoor is het belangrijk dat de ruimte om je heen rustig is. Dit kan door voor veel lichte tinten te kiezen. Kies bijvoorbeeld net als hieronder voor veel wit op de muren. Met prints, posters en andere toffe interieuraccessoires geef je de ruimte toch nog een interessante look. Hieronder is dit gedaan met Scandinavische accenten.

Scandinavisch thuiskantoor Bron: Coco Lapine Design

Zie ook:
-Stylingtips voor de 7 verschillende type werkpersoonlijkheden voor een productief nieuw jaar!
-Zo richt je jouw thuiskantoor praktisch én mooi in
-Zo creëer je je eigen (budget) home office!

 
 
Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020
Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020
geschreven door julia_

Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020

Nog iets meer dan twee maanden en we zitten alweer in 2020! Dat we dichterbij de jaarwisseling komen, betekent dat er steeds meer interieurtrends voor het volgende jaar bekendgemaakt worden. Ga je binnenkort je keuken veranderen? Lees dan eerst dit artikel. Hieronder vertel ik je wat de twee groo...

meer...