Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Werkplek

5 manieren om het thuiswerken nog fijner te maken

geschreven door Mara
5 manieren om het thuiswerken nog fijner te maken

Vanwege het coronavirus zullen we voorlopig nog wel even thuis werken. Reden genoeg om je thuis-werkplek zo fijn en mooi mogelijk te maken, zodat je lekker productief kan blijven. In deze blog vind je een aantal manieren om alles uit het thuiswerken te halen.

Gebruik een goede stoel
Of je nu aan de keukentafel werkt of achter een bureau: een goede stoel is toch wel het allerbelangrijkste om goed te kunnen werken. Tegenwoordig zijn er talloze bureaustoelen te vinden die niet alleen heel goed zitten, maar ook nog eens een mooi uiterlijk hebben.

werkplek inrichten tipsBron: een_huisje_in_dordt via HomeDeco Binnenkijken

Creëer een vaste werkplek
Hoewel het misschien lastig kan zijn om ergens ruimte te creëren, raden we je wel echt aan om een werkhoekje te maken. Een plek waar je alleen zit als je gaat werken, zodat je direct in de 'werkflow' komt als je er gaat zitten - en zodat je een duidelijke werk/vrije tijd-grens creëert. Het kan namelijk best verleidelijk zijn om 's avonds door te blijven werken als je aan de keukentafel zit.. En tegelijkertijd kan je overdag afgeleid worden door bijvoorbeeld een tijdschrift dat toevallig nog op de keukentafel lag. Kortom: een bureau maakt je werkdag effectiever en productiever!

Weinig ruimte? Overweeg een driehoekbureau
Heb je écht heel weinig? Een hoekbureau in de vorm van een driehoek kan de uitkomst bieden! Deze past in (bijna) elk leeg hoekje in je interieur.

werkplek inrichten tipsBron: Sonia via HomeDeco Binnenkijken

Zet (luchtzuiverende) planten neer
Uit diverse onderzoeken is gebleken dat planten veel goeds doen voor het luchtklimaat. Dit zou ten goede komen van je productiviteit. Daarbij fleuren planten sowieso al je kantoor op en zorgen ze voor levendigheid. Een musthave, dus!

werkplek inrichten tipsBron: Home_by_sandy via HomeDeco Binnenkijken

Kies voor mooie én nuttige wanddecoratie
Kleed je werkhoekje aan met mooie wanddecoratie dat ook nog eens heel handig is, zoals prikborden in leuke vormen of een magneetbord. Ook leuk: breng krijtbord behang op de muur aan! Of breng het aan op een houten plank (paneel) en hang die aan de muur.

werkplek inrichten tipsBron: Anneckohnke via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Op deze manier houd jij jouw werkplek netjes
- 5 veelgemaakte fouten bij het inrichten van een thuiswerkplek
- Zet deze planten op je werkplek en je wordt productiever

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...