Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Unknown Vloerkleed

2 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Unknown

Merken

Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Kleur: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


 
 
Misschien ben je ook geinteresseerd in één van de volgende producten:

Kleurrijke vloerkleden van Unknown 

De vloerkleden van Unknown kenmerken zich onder andere door hun felle kleuren. Groen, rood, roze, paars en blauw, je kunt het zo gek niet bedenken. De vloerkleden van Unknown hebben ook veel verschillende vormen. Wij bieden op HomeDeco.nl dan ook een ruim assortiment aan met verschillende soorten en vormen kleden van Unknown. Zo hebben ze bijvoorbeeld ronde vloerkleden, wat meer rechthoekige vloerkleden en vierkante vloerkleden. Ben jij opzoek naar een vloerkleed dat echt de show steelt in jouw interieur en waar je echt niet omheen komt? Kies dan een van de kleurrijke vloerkleden van Unknown en je hebt een echte eyecatcher in huis gehaald. 

Vloerkleden van Unknown goed voor de portemonnee 

De vloerkleden van Unknown zijn buiten dat ze erg kleurrijk en gaaf zijn ook nog eens relatief goedkoop. Als je het vergelijkt met andere vloerkleden biedt Unknown zeker wat goedkopere vloerkleden aan. Dit is natuurlijk erg voordelig voor de portemonnee en daar houden wij Hollanders van! Ben jij dus opzoek naar een mooi vloerkleed maar vind je het overdreven om hier honderden of zelfs duizenden euro's aan uit te geven? Dan ben je bij Unknown vloerkleden aan het goede adres!

Vloerkleden van Unknown vergelijken

Naast de hele kleurrijke vloerkleden van Unknown hebben zij uiteraard ook wat meer neutrale kleuren vloerkleden, zoals beige, bruin wit en zwart. Naast de kleur kun je dus ook kiezen tussen verschillende vormen en afmetingen. Een rond kleed staat bijvoorbeeld gaaf in de woonkamer of slaapkamer, terwijl het rechthoekig vormige kleed weer erg mooi zal staan in de gang. Unknown heeft voornamelijk effe vloerkleden, maar ze hebben ook een aantal vloerkleden met een streepjespatroon. Kom jij er niet uit welk vloerkleed je moet kiezen? Of waar je het gekozen vloerkleed dan het beste kunt neerleggen? Hier hebben wij twee blogs voor je klaarstaan die jou hier eventueel bij kunnen gaan helpen; Deze simpele tip om je vloerkleed te stylen laat elke ruimte er beter uitzien en Zo kies je het juiste vloerkleed bij je bank.