Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

5 ideeën om je sidetable te stylen

geschreven door Julia
5 ideeën om je sidetable te stylen

Een sidetable is een leuk item om een lege muur mee aan te kleden. Je hebt ze in allerlei stijlen, waardoor ze bij elk interieur passen. Door de smalle vorm zijn ze heel geschikt voor smalle, kleine ruimtes zoals de hal, maar ook in de woonkamer of slaapkamer misstaan ze niet. Is jouw sidetable nog leeg? Hieronder geef ik je vijf ideeën om je sidetable te stylen!

Achter de bank

Ken je de interieurregel dat je meubels niet tegen de muur zet, maar een stukje van de muur af? We snappen dat je dit in een kleine ruimte liever vermijd. Want dit is toch weer een stukje ruimte die je nu niet kan gebruiken. Plaats een sidetable achter de bank en je probleem is opgelost! Kies voor een sidetable met open poten zodat je wel het ruimtelijke gevoel blijft houden.

Door de sidetable achter bank te plaatsen lijkt het net of de accessoires aan de muur staan. Ook kun je de loze ruimte onder de tafel gebruiken om extra sierkussens en plaids in op te bergen. Style de sidetable af met de volgende tips.

sidetable-achter-bankBron: Casa_color via HomeDeco Binnenkijken




 

Ga de hoogte in

Met het stylen van de sidetable kun je het beste werken met verschillende hoogtes. Plaats een dienblad met een paar kaarsen op de tafel, daarnaast een fotolijstje en een hoge vaas met een mooi droogboeket erin. Met op elkaar gestapelde boeken of magazines creëer je ook hoogte.

Je kunt dit ook toepassen met een paar planten. Hang een hangplant boven de sidetable, zet een grote plant naast de tafel en werk op de tafel met een verse bos bloemen.

Tip:Werk met de regel van drie. Dit houdt in dat je in accessoires altijd met oneven aantallen werkt. Dus gebruik 3, 5, 7, 9 accessoires enzovoort.

sidetable-vaas-diffuserBron: Linda403 via HomeDeco Binnenkijken




 

Werk met de wand

Het is niet alleen belangrijk wat er op de tafel gebeurt, maar ook wat er daarboven hangt. Om het mooi af te stylen gaan we aan de slag met wanddecoratie. Vrolijke kleuren, hippe posters, creatieve vormen of hang een wandkleed met textuur aan de wand. Behang of verf het gedeelte achter de sidetable en maak hiermee een statement.

Met een spiegel aan de muur kun je nooit de mist in gaan. Doordat een spiegel licht weerkaatst zorgt hij ervoor dat de ruimte groter lijkt. Daarnaast is een spiegel ook nog eens erg praktisch. Hang de spiegel boven de sidetable en gebruik het als een kleine make-up tafel.

sidetable-make-up-tafelBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Uitbundige eyecatchers

Een sidetable valt op, daarom is dit de juiste plek om onze mooiste accessoires op te laten shinen. Misschien heb je wel een bijzonder item van vakantie meegenomen of kon je voor die ene vaas net niet de juiste plek vinden. Dan zullen deze eyecatchers perfect op de sidetable staan. Met mooie ornamenten breng je meer gezelligheid in huis.

eyecatcher-sidetableBron: Interior_canalhouse via HomeDeco Binnenkijken




 

Creëer meer opbergruimte

Heb je teveel items die je wilt uitstallen, maar past het niet allemaal op de sidetable? Breid de tafel dan uit met leuke wandplanken. Schilder deze in een accentkleur zodat ze meer opvallen. Op deze wandplankjes kun je weer andere accessoires neerzetten.

wandplank-boven-sidetableBron: Chachalolo via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
-3x creatieve ideeën om je wandplank boven de bank stylen
-5 manieren om je kamerplanten te stylen
-5x een goede binnenkomer in de hal

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...