Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  • Shop bij 200+ winkels en merken op één plek
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

5 ideeën om je sidetable te stylen

geschreven door Julia
5 ideeën om je sidetable te stylen

Een sidetable is een leuk item om een lege muur mee aan te kleden. Je hebt ze in allerlei stijlen, waardoor ze bij elk interieur passen. Door de smalle vorm zijn ze heel geschikt voor smalle, kleine ruimtes zoals de hal, maar ook in de woonkamer of slaapkamer misstaan ze niet. Is jouw sidetable nog leeg? Hieronder geef ik je vijf ideeën om je sidetable te stylen!

Poster

Omdat sidetables niet zo hoog zijn, zijn ze heel geschikt om een poster boven te hangen. Heb je meerdere kleine posters? Dit staat ook erg leuk. Het mooiste is wanneer de posters bij elkaar niet breder zijn dan de sidetable. Als je wat grotere accessoires op de sidetable hebt staan, kun je de poster wat hoger ophangen zodat de spullen er niet voor staan.

minimalistische sidetable met poster Bron: stylizimoblog

Spiegel

Ook kun je de ruimte boven de sidetable opvullen met een spiegel. De afgelopen tijd zijn vooral ronde spiegels populair. Je kunt van de sidetable ook een soort make-uptafel maken door middel van de spiegel.

retro sidetable met spiegel Bron: abeautifulmess

Lamp

Heb je een mooie tafellamp die je nog een plekje wilt geven? Of een echte statement lamp? Deze is heel geschikt voor op de sidetable. 's Avonds geeft dit ook veel sfeer. Je kunt de lamp ook goed combineren met een poster of een spiegel. Zet hem dan gewoon aan de zijkant van de sidetable, zoals hieronder ook te zien is.

sidetable met lamp Bron: lifeoncedarlane

Manden

Natuurlijk heb je niet alleen op de sidetable ruimte, maar ook eronder. Deze ruimte kun je goed gebruiken om manden neer te zetten. Zo heb je toch weer wat extra opbergruimte én het staat ook nog eens leuk. Dit kan bijvoorbeeld in de hal heel handig zijn, omdat je daar vaak niet zo veel opbergruimte hebt.

sidetable met manden Bron: basilandtate

Planten

Tot slot mogen planten natuurlijk niet ontbreken. Leuk is om zowel planten op als naast de sidetable te zetten. Dit kunnen allerlei soorten zijn. Hieronder is bijvoorbeeld ook een hangplant neergezet, die over de rand van de sidetable valt. Dit geeft een leuk effect.

sidetable met planten Bron: jeannettevanluyck

Zie ook:
-3x creatieve ideeën om je wandplank boven de bank stylen
-5 manieren om je kamerplanten te stylen
-5x de leukste ideeën om de wand achter je bed te stylen

 
 
Koken & Tafelen

46x tafelaankleding voor het kerstontbijt

geschreven door Gaby
46x tafelaankleding voor het kerstontbijt

Eerlijk is eerlijk, deze tijd van het jaar staat gewoon veel in het teken van lekker eten. Het zorgt voor een moment om even echt samen te komen. Veel mensen maken van het kerstdiner een groot en chique spektakel, maar ook het kerstontbijt mag niet vergeten worden. Lekker in je pyjama aan tafel s...

meer...