Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Inspiratie

In 5 stappen naar een bohemien interieur

geschreven door Mara
In 5 stappen naar een bohemien interieur

Fan van de bohemien woonstijl? Wij ook! Daarom laten we in dit artikel zien hoe je met een aantal simpele aanpassingen een bohemien look kunt creëren in je eigen huis. Lees mee!

bohemianFoto: Elhamlahmra

Kies natuurlijke materialen
In een bohemien interieur wordt er bijna uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan wol, hout en bamboe.

bohemienFoto: Nina's Apartment

Kies (aztec)prints
Printjes mogen niet ontbreken in een bohemien interieur! Vooral de aztecprint is veel terug te zien. Ga voor een opvallende print in oranje/roodtinten, of voor eentje in zwart/wit. Ook kussens en plaids met de aztecprint mogen niet ontbreken!

bohemianFoto: Googodecor

Wees niet bang voor kleur
Zeg bohemien en je zegt kleur. Ga voor een warm kleurenpalet, met oranje en rode tinten. Ook groen en roze passen in deze stijl.

bohemienFoto: Jungalow

Zet planten neer (of hang ze op)
Planten maken een ruimte speelser en relaxter. Precies wat bij een bohemien stijl past! Wees niet te voorzichtig en kies voor een aantal grote kamerplanten die show stelen.

bohemienFoto: Jungalow

Decoreer met plaids en kussens
Creëer diverse relax-hoekjes met lekker veel kussens; in een bohemien interieur wordt er veel gebruik gemaakt van kussens, plaids en vloerkleden. Het maakt de ruimte heel gezellig, warm en laidback!

Zie ook:
- Dit zijn de kenmerken van de 9 populairste interieurstijlen
- in 6 stappen naar een Scandinavisch interieur
- 9 stylingtips die je kunt leren van een Scandinavisch interieur

 
 
Slaapkamer

4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter

geschreven door Yentl
4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter

Er komt een dag dat je dochter uit haar oude kamertje groeit. Ze begint een groter bed nodig te hebben en dat behangetje dat er al 7 jaar op zit is past ook niet meer helemaal bij haar smaak en de trends van nu. Wat kun je het beste doen zodat de kamer weer een tijdje mee kan?...

meer...