Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

In 5 stappen naar een bohemien interieur

geschreven door Mara
In 5 stappen naar een bohemien interieur

Fan van de bohemien woonstijl? Wij ook! Daarom laten we in dit artikel zien hoe je met een aantal simpele aanpassingen een bohemien look kunt creëren in je eigen huis. Lees mee!

bohemianFoto: Elhamlahmra

Kies natuurlijke materialen
In een bohemien interieur wordt er bijna uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan wol, hout en bamboe.

bohemienFoto: Onbekend

Kies (aztec)prints
Printjes mogen niet ontbreken in een bohemien interieur! Vooral de aztecprint is veel terug te zien. Ga voor een opvallende print in oranje/roodtinten, of voor eentje in zwart/wit. Ook kussens en plaids met de aztecprint mogen niet ontbreken!

bohemianFoto: Onbekend

Wees niet bang voor kleur
Zeg bohemien en je zegt kleur. Ga voor een warm kleurenpalet, met oranje en rode tinten. Ook groen en roze passen in deze stijl.

bohemienFoto: Jungalow

Zet planten neer (of hang ze op)
Planten maken een ruimte speelser en relaxter. Precies wat bij een bohemien stijl past! Wees niet te voorzichtig en kies voor een aantal grote kamerplanten die show stelen.

bohemienFoto: Jungalow

Decoreer met plaids en kussens
Creëer diverse relax-hoekjes met lekker veel kussens; in een bohemien interieur wordt er veel gebruik gemaakt van kussens, plaids en vloerkleden. Het maakt de ruimte heel gezellig, warm en laidback!

Zie ook:
- Dit zijn de kenmerken van de 9 populairste interieurstijlen
- in 6 stappen naar een Scandinavisch interieur
- 9 stylingtips die je kunt leren van een Scandinavisch interieur

 
 
Inspiratie

Natuurlijke materialen in huis

geschreven door Iboya
Natuurlijke materialen in huis

We zien steeds vaker natuurlijke materialen in het interieur. Dit komt onder andere doordat sommige stijlen steeds populairder worden, zoals de landelijke en bohemien woonstijl. Natuurlijke materialen in huis staan erg gezellig en warm. Je hebt veel verschillende soorten mater...

meer...