Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

5 tips om van jouw keuken de fijnste plek in huis te maken

geschreven door Tess
5 tips om van jouw keuken de fijnste plek in huis te maken

Een keuken is veel meer dan gewoon een keuken. Het is een plek waar je samenkomt, lekker eet en geniet. De keuken is vaak het hart van het huis. Kan jouw keuken wel een upgrade gebruiken? Dat hoeft niet moeilijk te zijn! Vandaag geef ik je 5 tips die ervoor doen zorgen dat jouw keuken de fijnste plek van het huis wordt. Kijk je mee?

Besteed aandacht aan goede stoelen

Heb jij een woonkeuken waar ook gegeten wordt? Besteed dan veel aandacht aan goede eetkamerstoelen. Deze moeten niet alleen prachtig in de keuken passen, maar vooral comfortabel zijn. Misschien werk je ook aan tafel of spelen jullie hier spelletjes? Een plek waar veel geleefd wordt dus. Om van de keuken een fijne plek te maken, begin je met comfort!

fijne-keuken-stoelenBron: Splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken




 

Show jouw mooiste servies

Je kunt de keuken natuurlijk decoreren met heel veel accessoires om het gezellig te maken, maar niks gaat boven mooi servies; laat het zien! Stal het uit op wandplanken of ga voor een prachtige vitrinekast. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar maakt de keuken ook huiselijk en gezellig.

fijne-keuken-serviesBron: Kommer via HomeDeco Binnenkijken




 

Dat ruikt goed!

Je hebt vast wel een geur die je doet denken aan een mooie gebeurtenis, bijvoorbeeld een vakantie. Een fijne geur zorgt er ook voor dat je je ergens thuis voelt. De keuken kan een plek zijn waar ongewenste geuren opduiken. Bijvoorbeeld wanneer de koelkast al te lang niet is schoongemaakt (oeps!) of een vuilniszak met etensresten. Ga dan ook voor een prullenbak met ingebouwde geur verwijderaar! Een andere optie zijn natuurlijk fijne geurkaarsen en -stokjes.

fijne-keuken-prullenbakBron: GoodVibes




 

Creëer een koffiecorner

Haal de barista in jezelf naar boven en creëer een volwaardige koffiecorner. Dit kun je doen op het aanrechtblad of misschien heb je ergens anders in de keuken nog een lege hoek. Niet zo'n koffiedrinker? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een stijlvol theehoekje!

fijne-keuken-koffiehoekBron: Interiorbylee via HomeDeco Binnenkijken




 

Fijne producten

Het zit 'm in de details! Ervaar iedere keer een klein geluksmomentje wanneer je je handen wast met de fijnste producten. Ga voor een zeep met een fijne geur en een mooi flesje. Maak het helemaal af met een handcrème zodat je af en toe even kunt smeren!

fijne-keuken-zeepBron: Justmoreliving via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Groots effect: vervang de kranen in huis
- Zo krijg je de badkamer weer spic en span
- Zo moet jij je bananenplant verzorgen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...