Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

6x jouw trap naar een hoger level

geschreven door Tess
6x jouw trap naar een hoger level

De trap brengt jou altijd naar een hoger level. Maar hoe breng jij de trap nu eigenlijk naar een hoger level? Dat is er eentje om over na te denken. Mocht je geen inspiratie hebben, is deze blog perfect voor je ;-). We hebben het vandaag over 6 manieren om jouw trap nóg origineler en stijlvoller te maken!

1. Een chique traploper

Zeker in combinatie met deze vloer geeft de traploper een klassieke maar ook chique look aan de trap. Zo'n traploper is eigenlijk geschikt in ieder huis, maar wij zijn vooral fan van deze optie in wat oudere huizen. Het geeft extra karakter! Nog een fijne bijkomstigheid is dat uitglijden bijna geen optie meer is op deze trap.

trap-bekleding-loperBron: Britt_vandenbroek via HomeDeco Binnenkijken

2. Tegeltjeswijsheid

Oke, probeer even langs alle schattigheid van dit hondje heen te kijken. Want wat een parel van een trap! In dit geval heeft Renske dezelfde tegel buiten gelegd wat een extra gevoel van verbinding geeft. Afhankelijk van de print op de tegel brengen deze betegelde trappen je naar bijvoorbeeld Portugal, Marokko of Spanje.

trap-tegels-portugeesBron: Interikleur via HomeDeco Binnenkijken

trap-met-tegelsBron: Interikleur via HomeDeco Binnenkijken

3. Zwarte accenten

Al een aantal jaren zijn zwarte accenten supertrendy in de interieurwereld. Dit kun je dus ook gewoon toepassen op de trap. Benodigdheden: zwarte verf, een kwast en een hele hoop lef! Laat zwart ook weer terugkomen in andere accessoires in de hal voor een mooi geheel.

trap-zwart-accentenBron: Esmeeverstraaten via HomeDeco Binnenkijken

4. Trendy tapijtje

Tapijt is alles behalve oubollig! Zeker tegenwoordig met alle mogelijkheden aan prints. In het onderstaande voorbeeld zie je dat het tapijt heel stijlvol staat in een modern interieur. Ga voor een frisse kleur en een leuke print en je hebt een trap zoals niemand anders die heeft. Lekker warm aan de voetjes. Fijn!

trap-tapijtBron: Huisvanisa via HomeDeco Binnenkijken

5. Door de jungle omhoog

Ben je avontuurlijk én een plantenliefhebber? Dan laat je dit natuurlijk ook terugkomen op de trap. Maak een leuke mix aan formaten en potten of manden voor een speels effect. Let op: zet nooit té veel spullen op de trap, zeker niet als deze smal is. Dit kan gevaarlijk zijn. In dit geval kun je de trap pimpen door planten aan de wand of het plafond te hangen.

trap-plantenBron: Jeanettevanluyck via HomeDeco Binnenkijken

6. Gekleurde leuningen

De laatste en ook hele gemakkelijke manier om jouw trap naar een hoger level te brengen, is het schilderen van de leuningen. Misschien is jouw trapbekleding nog lang niet aan vervanging toe, of vind je het juist leuk om het contrast te creëren. Dan schilder je dus alleen de leuningen! Stem de accessoires hierop af en de trap ziet er gelijk als nieuw uit. Ben je de kleur weer zat, dan zit er binnen no-time een ander kleurtje op.

trap-gekleurde-leuningBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Zo maak je de ruimte bij de trap net iets mooier
- Dit zijn de makkelijkste kamerplanten
- Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...